Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CLASH SRO / 90 CAP / ONLY CHN / OLD SCHOOL <3

p4ranoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

229971419324880299998.jpg

~ Wstęp

Cap : 90 CHN

DG : 9

Pliki: Vsro Files

Bot : Dozwolony (Mbot)

FW: JG, HT, BANDIT

CTF : jest

BA : jest

Vigory, poty grain (25%) - usunięte

Guild/Job penatly - usunięta kara

~ Raty

Exp/Sp : 30x

Exp/Sp PT : 35x

Gold drop : Wysoki na tyle, żeby fajnie się grało

Item Drop : Wysoki na tyle, żeby fajnie się grało

Job Rate : ?

~ Itemki Startowe

• 20 Moving speed 100% scrolls.

• 10 Res Scroll 100%.

• Devil 5% (7 days ).

• Grap Pet ( 3 days ).

• 200k SP.

• 10M Gold.

• 1 Global

~ Linki

Strona Główna :  http://clash-sro.com/

EPVPERS : http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/3538319-private-server-cap-90-amazing-features-l-silk-hour-l-old-school-l-chinese-only.html

Facebook : https://www.facebook.com/ClashSroOnline

Klient : http://files.fm/u/kduoahq

Media : http://files.fm/u/kiwimlj

~ Inne

GMs

Aktywny, energiczny team. GM'owie znają sie z reala, ufają innym. Niczego się nie boją, słuchają sugestii graczy.

Play2Win or Pay2Win?

Za realny hajs można kupić tylko silki żadnych setów, coinów itp.

Dla dodatkowego wyrównania każdy gracz (90lvl) otrzymuje 2 silki/h oraz za każdego zabitego przeciwnika na CTF (z tym smym lvl'em) dostajemy 1 silk.

Lagfree

Tego chyba nie trzeba tłumaczyć serwer bez lagów. Potwierdzam! /xBleen

New System for helping players

GM wprowadził system pomocy dla nowych graczy. Po prostu jeśli masz jakiekolwiek pytanie napisz MSG do "Supporter"

Ip Limit

Na początek jest 4, ale zaraz ma byc już tylko 3 albo 2, a wszystko po to by pozbyć się gold farmienia i oszukiwania na eventach.

Coin System

Za BA otrzymujemy coiny. Możemy za nie kupić SUN ACC albo elki.

W elki nie ma co inwestować bo z mobów lecą idealnie.

Sox Drop

Moby 86-89 dropią SUNy

Moby 80-85 dropią SOMy

Moby 76-79 dropią SOSy

Stack System

Zwiększone możliwości, np. to co było 50 max do 1000 max.

Drop Uniques

TG  dropi 100M golda

Uru dropi 2 Scroll HP/MP +1300 & 2 Scrolls STR/INT 5.

Isy dropi 2 reversy

Lord dropi scolla na RES PETA (1dzień)

Demon dropi Demon Avatara

Guild start lvl

Każda gildia startuje z 5 lvl'em

Custom glows &  Sox item looks

Wrzystko po staremu bez żadnych brzydkich edycji

Unique Killer System

Istnieje ranking resetowany co piątek, najlepsza osoba dostanie tytuł "Unique Killer" 

FW

FW odbedzie się co piątek o godz. 17:00 do 18:30

Rejestrowanie od 12 do 16:30

Na razie tylko HT.

Events

Uniki

PVP

Hide&Seek

Hide&Kill

Lucky Crit

Last Man Standing

i wiele wiecej...

Events avilable at the moment 

- 50 pierwszych 90lvl dostanie 150 silków

- Za 750 Ice Thropy możesz dostać od GM SUNa +0

1 CTF kill = 1 Ice Thropy

- Video event: zrób trailer servera, wyślij na ich fb, a otrzymasz nagrodę.

Ten event trawa tylko tydzien

- Advertising Event: Zrób reklame na forum, a otrzymasz nagrodę.

Od Autora

Przepraszam za brzydką wstawkę, ale wiadomo święta... i człowiek nie ma czasu. Może w nowym roku to poprawię. Tymczasem zapraszam do wspólnej gry  ;) IGN: xBleen

e5fuf.png

Opublikowano

Ja też naprawdę polecam ten serwer i zachęcam do gry! Jak na razie słabo z popularnością, ale z godzinną na godzinę jest coraz lepiej. GM stara się jak może, codziennie coś poprawia, słucha sugestii innych graczy. Zapraszajcie znajomych i widzimy się w grze. /xBleen

e5fuf.png

Opublikowano

Mało ludzi, ale serwer całkiem spoko. Taki typowy for fun. Zapraszam wszystkich to pogramy chwilę, bo to raczej nie jest long term.

hmz9.jpg

Opublikowano

jak odpalic Launchera bo mi start nie wyskakuje ocb Help

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jakiś mały updacik był nad ranem. Ponadto zapraszam do nowo powstałej gildii Sacramentum. Piszcie w grze to chętnie was przyjmę i stworzymy jakąś małą potęgę na serwerze.

IGN: Gabriel

PS. Serwer dla osób które lubią mieć sun sety, dużo stonów i elixirów. Co zresztą się wiąże z dobrą zabawą, także polecam.

PPS. Dla leniwych będzie taxi

hmz9.jpg

Opublikowano

Mamy 10 polaków w gildii póki co, liczba powoli rośnie. Atmosfera fajna, GM chętnie przyjmuje propozycje zmian na serwerze i je wprowadza przede wszystkim. Ogólnie jest fajnie, zapraszam.

IGN: Gabriel

hmz9.jpg

Opublikowano

Wbijajcie, jest coraz lepiej, suny lecą, elki i stony :) Rośniemy w siłę, jesteśmy pod względem liczebności drugą gildią na serwerze. Będziemy zbierać żniwa niebawem.

hmz9.jpg

Opublikowano

czy tylko mi bot nie działa? dawno nie grałem na privach i może jest jakaś nowa wersja?

po próbie zalogowania się do mbota wyskakuje mi "An unknown error occured while checking for a mBot update" ?

Opublikowano

Jakaś przerwa? Postanawiam spróbować a tu ''Server undergoing inspection coś tam please visited'' Bo na stronie pokazuje że jest online i 115 osób Druga sprawa jak kupić tam silki ? Bo w donate mam info że * Notice * " Payment wall coming after 5 days" czyli dopiero dodadzą tą opcje?   Servik only chn, mało osób czyli brak wszechobecnych gold botów ,cisza i spokój może być ciekawie :)

Odkrywca
Opublikowano

Panie i Panowie pytanie czy macie problem z odpaleniem silkroad.exe lub silka przez bota?

Pisałem z supportem, oni nie widzą żadnego problemu natomiast mi gra nie chce się uruchomić po DC-ku wgl.

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

czy tylko mi bot nie działa? dawno nie grałem na privach i może jest jakaś nowa wersja?

po próbie zalogowania się do mbota wyskakuje mi "An unknown error occured while checking for a mBot update" ?

Trzeba pobrać patcha z epvp :) mbota z mpc i patcha z epvp :)

Jakaś przerwa? Postanawiam spróbować a tu ''Server undergoing inspection coś tam please visited'' Bo na stronie pokazuje że jest online i 115 osób Druga sprawa jak kupić tam silki ? Bo w donate mam info że * Notice * " Payment wall coming after 5 days" czyli dopiero dodadzą tą opcje?   Servik only chn, mało osób czyli brak wszechobecnych gold botów ,cisza i spokój może być ciekawie :)

Inpekcja była :) i Update. Teraz obecnie też jest inspekcja server bedzie ON za 30min

Panie i Panowie pytanie czy macie problem z odpaleniem silkroad.exe lub silka przez bota?

Pisałem z supportem, oni nie widzą żadnego problemu natomiast mi gra nie chce się uruchomić po DC-ku wgl.

Nie ma problemów pobierz mbota z mpc i patcha z epvp :)

Zapraszam Do Gildi DeathRiders :) Aktywni ludzie nie same boty 24/7 Codziennie chodzimy na uniqi w Gildi chetnie dodajemy do PT dzielimy sie dropami miedzy sobą.

Nick w Grze: DesperaT Proszę Pisać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...