Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd pliki Derina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałem dodać sobie admina na serwerze na plikach Derina, lecz po dodaniu, nadal go nie ma . Robiłem to z 30 razy i nadal nic 

p147ch.jpg  IP jest kolegi, który jest hosterem serwera . w GM host jest to samo IP . Resetowałem komendą reboot jak i /etc/rc.d/netif restart ale nic nie pomaga . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

najlepiej nie dodawaj IP i sprawdz. Niech będzie puster pole, to wtedy dajmy z każdego IP możesz sie zalogowac na gm.

Sprawdzę i dam edita . 

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Nie trzeba bawić się w żadną zmiane IP bo i tak będzie działać jeżeli tego nie zrobisz, wystarczy że dodasz login oraz nick w grze wpiszesz /reload all kolega robi reloga i ma  GM'a

Chodzi o to, że Ja sam nie moge sobie dać i dla niego .  On jest hosterem . Jak widać na obrazku jest dodany mój login i nick z gry, w maszynie wpisuje /etc/rc.d/netif restart po przelogowaniu ani on ani Ja nie mam . 

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Czy resetowaliście serwer ?

/etc/rc.d/netif restart ani reboot nie pomogło .

BornBePRO.jpg

Opublikowano

Wystarczy dac gma na nick i login a nie na zadne ip.. nawet jesli jest hosterem jesli to zrobisz wpisz killall db killall game a potem /start nastepnie /etc/rc.d/netif restart wchodzisz i smiga nie ma innej opcji jak cos pisz pw.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Druga tabelka : login konta

Trzecia tabelka : nick postaci z konta

Na pewno tak macie?

Adres IP jest wcale niepotrzebny.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...