Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bolem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Could not find .dll file

• Dodajemy folder z BoLem do wyjątków w zaporze oraz antywirusie.
  • Wchodzimy kolejno w AppData -> Roaming i usuwamy folder BoL.
  • Uruchamiamy BoL'a jako administrator.

A co do failed to download usun plik config.html z appdata>roaming>bol

Opublikowano

Could not find .dll file

• Dodajemy folder z BoLem do wyjątków w zaporze oraz antywirusie.
  • Wchodzimy kolejno w AppData -> Roaming i usuwamy folder BoL.
  • Uruchamiamy BoL'a jako administrator.

A co do failed to download usun plik config.html z appdata>roaming>bol

1. Nie mam antywirusa

2. Nie ma tego folderu

3. Nie pomaga 

Opublikowano

http://www37.zippyshare.com/v/29424588/file.html

https://www.virustotal.com/pl/url/12602f8af0e217baa4380c8d73d9938d0a84efdeefd56d54e58b8c078cd4d4a5/analysis/

Sciagnij BOL'a z linku nr1 i wypakuj do jakiegos folderu na pulpicie. Powinny byc foldery BOL i BOL APPDATA, ten drugi skopiuj i wgraj do appdata>roaming i zmien nazwe z bol appdata na samo bol. Odpal bol'a z folderu BOL(uruchom jako admin), i zobacz czy dziala.

Opublikowano

Czasami też jest tak, że jeżeli nawali serwer na stronie wtedy też może nie chcieć pobrać na BoL.dll

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

tez mam problem a dokladniej to ''failed to login'' mimo, ze wczesniej wszystko dzialalo dobrze 

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

To tak, BoL ani żaden cheat Ci nie zadziała, ponieważ wraz z najnowszym patchem League of Legends wszedł w życie anty-cheat, na którym nie włączysz żadnego cheat'a w League of Legends (takie skromne kilka słów ode mnie, nie cheatuj w LOLU, bo gracze, jak i później administracja zapisuje sobie takich graczy, i ich po prostu banuje. :) )

Opublikowano

To tak, BoL ani żaden cheat Ci nie zadziała, ponieważ wraz z najnowszym patchem League of Legends wszedł w życie anty-cheat, na którym nie włączysz żadnego cheat'a w League of Legends (takie skromne kilka słów ode mnie, nie cheatuj w LOLU, bo gracze, jak i później administracja zapisuje sobie takich graczy, i ich po prostu banuje. :) )

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...