Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można podmieniać pliki gry?

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ze dziwna nazwa, ale co zrobisz...

Wypatrzylem skiny do cs:s, to znaczy pliki, ktore zamieniaja normalne bronie na takie z cs:go. I tutaj chcialbym was sie spytac: czy mozna tak podmieniac pliki gry? Nie grozi to niczym na steamie?

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

Niestety grozi to banem VAC. Jest to podmienianie plików tj. działanie na plikach gry co jest zabronione.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podmiana plików gry i modyfikacja jest zabroniona. Na non steam owszem ale steam nie toleruje tego. (Dostałem bana na koncie za modyfikacje-, rok temu) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Smutna prawda, ale nie jest to dozwolone. Inna sprawa jak hostujesz serwer; wtedy możesz równie dobrze podmienić nóż na krajalnicę do kamienia

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie? Podludzie..

W CS:S tak jak w 1.6 możesz sobie podmieniać co chcesz, w CS:GO po prostu wyrzuci Cie z serwera, nie będzie żadnego bana.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11.04.2015 o 10:58, Marcoly napisał:

Nie? Podludzie..

W CS:S tak jak w 1.6 możesz sobie podmieniać co chcesz, w CS:GO po prostu wyrzuci Cie z serwera, nie będzie żadnego bana.

Mówisz prawdę...

Ja sam śmigałem na modelu AWP z CS:GO pół roku, VACa nie dostałem ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...