Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - temat dyskusyjny.

Readlord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostrzegam, że każdy flamewar/offtop będzie reportowany.

Temat dyskusyjny na temat update L#.

Odrazu mówię, kiedy LeagueSharp:

-Kiedy będzie gotowy ludzie blagam Was..

i jeszcze jedno, jak coś piszecie to z dowodem, please.

Opublikowano

Co myślicie o evadee? podobno ma nie działać

Skąd te informacje? Myślę, że Evadee to jeden z głównych skryptów w L# i napewno będzie działał.

Opublikowano

Podobno evadee miało nie działać ponieważ wysyłało coś tam do rito ale nie wiem co dalej, bo jestem zielony w tych sprawach ;]

Opublikowano

Podobno evadee miało nie działać ponieważ wysyłało coś tam do rito ale nie wiem co dalej, bo jestem zielony w tych sprawach ;]

Evadee jak pare innych skryptów korzystało z pakietów, które Rito zmienił w tym patchu, przez co Rito dostawało momentalnie info. Przez to do tej pory update nie zostal wydany... (Nie wiem czy to tak dziala)

Opublikowano

taa, a to od evade poszło od Ushera, który ściemniał od początku do końca. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Evadee jak pare innych skryptów korzystało z pakietów, które Rito zmienił w tym patchu, przez co Rito dostawało momentalnie info. Przez to do tej pory update nie zostal wydany... (Nie wiem czy to tak dziala)

Zmartwie Cię bo evadee tak nie dziala. W Bolu evadee dziala bardzo dobrze od kilku dni, skrypt wykorzystuje to samo tylko jest napisany w innym jezyku ;)

Opublikowano

to teraz wam cos opowiem. l# korzysta caly z pakietow dlatego go nie ma bo jodus decoduje pakiety. spudgy jako ze ma w c**j hajsu z tego pierdoli jakies decodowanie i na bolu sie teraz nie gra na pakietach.

Opublikowano

to teraz wam cos opowiem. l# korzysta caly z pakietow dlatego go nie ma bo jodus decoduje pakiety. spudgy jako ze ma w c**j hajsu z tego pierdoli jakies decodowanie i na bolu sie teraz nie gra na pakietach.

Mam bol vipa, aktualnie gram na nim - evadee chodzi bezblednie :) takze to co mowisz nie ma zadnego sensu :)

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

Ostrzegam, że każdy flamewar/offtop będzie reportowany.

Temat dyskusyjny na temat update L#.

Odrazu mówię, kiedy LeagueSharp:

-Kiedy będzie gotowy ludzie blagam Was..

i jeszcze jedno, jak coś piszecie to z dowodem, please.

Zapomniałes jak już Ci cebule wysłałem?

Nie pozbędziesz sie mnie xD

Masz tu kilka swoich cebu-srako wypowiedzi xD

"Za podszywanie się powinien być perm. Jednakże wracając do tematu, jakieś wieści na temat L#? 

Twoją starą zawieszono za podpijanie w banku spermy cebulaku, jak masz kogoś wprowadzać w błąd to lepiej sie nie udzielaj "

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...