Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynać?

Viper...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, proste pytanko.

Chodzi mi głównie o to czy znajdę kogoś innego niż NPC na niskich levelach i czy gra mnie wciągnie. Trochę trudno to określić ale zdam się na to czy gra was wciągnęła.

PS. Ile zajmuje sama gra przy pobieraniu? Wiejski internet niestety troszkę ogranicza.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Gra przy pobieraniu zajmuje pewnie z 35-40 GB. Jeśli chodzi o populacje na serwerze polskim to bez problemu znajdziesz kogoś do pt na niskim lvl. Gra wciąga i to na długie godziny. Generalnie najważniejsze jest, aby wytrwać do 65 lvl.

Opublikowano

Obraz gry o ilie sie nie mylę waży 39gb. Jak zdążyłem zauważyć na Barusie (Polskim serverze Aiona), ludzi na low lvl jest mnóstwo, czasem aż trzeba walczyć o moby :P
Co do wciągnięcia, gra ma klimat juz od momentu tworzenia postaci, ale jak już wspomniał Feesee, prawdziwa zabawa zaczyna się na ostatnim poziomie w każdej grze MMO :D

Opublikowano

Mnie gra wciągnęła do tego stopnia, że właśnie kończę robić drugą postać (czyt. expić) bo na pierwszej zostało mi zdobyć gacie i wepa do połączęnia ;D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sam zacząłem całkiem niedawno, na ilość ludzi z podobnym levelem nie narzekam. Zwykle nie podchodzą mi cukierkowe mmo w koreańskich klimatach, ale tutaj wyjątkowo się wciągnąłem.

Opublikowano

No tak, ludzi do pt spotkach praktycznie przy każdym queście, ja wczoraj na przykład natknęłam się przy zadaniu na jedną osobę i zrobiłam z nią całą kampanię w Verteronie moim nupkiem :D Poza tym, są ludzie z 65lv, którzy pomagają innym w zadankach (np ja, gdy zobaczę, że ktoś woła o pomoc na czacie), więc jeśli masz chęci to gra Cię wciągnie :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

wciąga, wciaga...mnie wciagneła na 2 lata ;p Nie gram juz ale jak wbijam nieraz to multum ludzi i j/w pisza, znajdziesz na bank pomocnych ;) Kiedys ściagała mi sie pare h 8S niestety aktualizacje duzo waża i nawet ponad 50Gb może ci zająć więc dość wymagająca ale warto na noc zapuścic :P Najlepiej przeczytaj na stronie ile trzeba miec wolnego dysku :)

61lak2t0uwu1_t.jpg

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, czy opłaca się wg wbijać czy może są lepsze gry!Ja np grałem w Silkroad ale on się już pomału kończy a nie chce mi się na privach grać, może ktoś będzie zaczynał od nowa i by mi pomógł :P ale najpierw muszę pobrać

Opublikowano

Warto wbijac  Aion sie tak szybko nie "skończy" jest duzo ludzi zaczynających grę że aż laguje :P a tak naprawdę z czasem zdobywasz eq więc miesiąc grania nic ci nie da bo na eq zbierasz tygodniami ....miesiacami.......latami .....dobra joke  :P  :D  ... ale się zbiera długo ;) Wbijaj a sam zobaczysz :)  pzdr.

61lak2t0uwu1_t.jpg

Opublikowano

Gram od ponad roku na Barusie :D i jest cały czas sporo ludzi. Aczkolwiek Aion ma naprawdę dużo map xD są ogromne i nie widać aż tylu graczy :P Mimo to zagraj ;) bo warto

Kiti ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...