Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego żaden cheat mi nie działa ?

Floyd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam problem, otóż żaden cheat mi nie działa jaki tylko pobiorę do cs'a.

Chodzi tutaj o to, że ja mam wersje systemu 32 bity i jak coś rozpakuje i próbuje włączyć to piszę, że aplikacja nie jest prawidłowa systemu Win32.

A tym bardziej, że dużo cheatów jest tworzone pod 32 bity i nie wiadomo o co chodzi :/

Mam win xp. a kiedyś na win 7 działało wszystko. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Weź gry nie pierdol ludziom skoro sam nie umiesz grać. Myślisz że jak zainstalujesz jakieś gówno to będziesz w czymkolwiek lepszy ? 

graphic.png

Opublikowano

@MaJki23

To forum było o cheatach i chyba nadal jest (MPC=MultiPlayer Cheats>MultiPlayer Community)

Więc po co odwiedzasz takie forum gdzie są cheaty? Na tym forum jest masa cheatów a akurat na ten temat musiałeś sie uczepić...

Masz dużo tematów w LOLu to ja Ci napisze że jesteś pier**lonym LoLwcem i tylko wyzywasz ludzi...

@topic

Cheat którego chcesz użyć jest pod 64 bitową wersje jak sie nie myle. 

Jakiego masz pc? Może warto przejść na 64 bit.

Opublikowano

@MaJki23

To forum było o cheatach i chyba nadal jest (MPC=MultiPlayer Cheats>MultiPlayer Community)

Więc po co odwiedzasz takie forum gdzie są cheaty? Na tym forum jest masa cheatów a akurat na ten temat musiałeś sie uczepić...

Masz dużo tematów w LOLu to ja Ci napisze że jesteś pier**lonym LoLwcem i tylko wyzywasz ludzi...

@topic

Cheat którego chcesz użyć jest pod 64 bitową wersje jak sie nie myle. 

Jakiego masz pc? Może warto przejść na 64 bit.

Nie zapominaj że są tu również poradniki nie tylko cheaty.

graphic.png

Opublikowano

Siemanko. Mam problem, otóż żaden cheat mi nie działa jaki tylko pobiorę do cs'a.

Chodzi tutaj o to, że ja mam wersje systemu 32 bity i jak coś rozpakuje i próbuje włączyć to piszę, że aplikacja nie jest prawidłowa systemu Win32.

A tym bardziej, że dużo cheatów jest tworzone pod 32 bity i nie wiadomo o co chodzi :/

Mam win xp. a kiedyś na win 7 działało wszystko. Proszę o pomoc :)

Dlatego Ci nie dziala. Win XP to stronk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...