Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o InfectZ MMO?

Rafinios123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie dobry tylko strasznie po bugowany 

Np  moja postać nie wiem jak by to powiedzieć się skrzywiła  zamiast celować prosto celowała w bok na drzewa a tak na prawde strzelała normalnie + do tego kamera się skrzywiła

Bardzo dużo hackerów 

PVP Only  Clearv,smallville,Echo 

Jak na taki serwer 4fun to słaby loot

Opublikowano

Te skrzywienie jest tylko na lotnisku :D

Właśnie tam byłem ale dziwne przyznaj xDDD

może celowo nie no żart ...

Ogółem dobry emulator ale nie na  dłuższą metę

Polecał bym Last Day MMO jak go naprawią 

Opublikowano

A jakiś aktualnie lepszy oprócz SurvivalMMO? LastDayMMO nie działa, Doom MMO nie działa, The Last Surviving Man - niestety nikt nie gra a emulator świetny, Z-MMO - słabe.

Zauważyłem 2 razy, że im więcej przebywasz na lotnisku tym o więcej stopni przesuwa ci się kamera w lewo - ja miałem o 90 stopni przesunięta kamerę i jak przybliżałem żeby zabić zombiaka to na środku ekranu nie miałem celownika tylko swoją głowę Kappa 

Opublikowano

Szczerze nie polecam po pierwsze duzo bugow po drugie cheaterzy a po trzecie laggi :/ ja mialem niemilosierne :(

76561198125755300.png

Opublikowano

Swój okres z przygodą z tym emulatorem wspominam dobrze , nie spotkałem żadnego cheatera , ani żadnych buguw miałem stałe 60 fps także nwm jak jest teraz.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...