Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ifter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

azhBhVS.png
image.png
informacje.png
IP: n2.csrv.pl:15645
---
Sloty: 45
---
Typ: Survival
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
Kotojka
n0ne1
Ifter

pluginy.png
Register i podstawowe

informacjedodatkowe.png
Serwer ANARCHIA ,bez ułatweiń
Brak: Frakcji , TPA , /spawn

Tylko dla graczy lubiących wyzwania.
Dla pierwszych graczy miłe upominki
Gorąco zapraszam

Opublikowano

Oj Kuba Kuba o co ci chodzi serwer nie jest jak logo on jest gorszy. :)

"Serwer ANARCHIA bez ułatwień"

uuuuu już się boję, a teraz do rzeczy. Spawn powinien dostać jakąś nagrodę za kreatywność, jak by wyciąć z 4 drzewa i wykopać z pół stacka kamienia to równie dobrze gracz może postawić kopię takiego spawna obok niego. Blokada spawna ooooogggrooommmna z 2 kratki od. Ktoś by się uparł to w 30 min obkopał by go na szerokość 4 kratek i już nikt nie pogra bo pewnie administracja ręcznie będzie łatać. Epickie widoki ze spawna - góra z lawą i wodą - tego nie znajdziesz nigdzie. Naprawdę rozśmieszył mnie ten serwer. 

"Tylko dla graczy lubiących wyzwania"

Przepraszam co tu jest wyzwaniem czyżby przeskoczenie muru na 2 kratki wysokiego czy po prostu wyzwaniem jest tu, że się po prostu jest? Po lanie z bratem są większe emocje niż na tym "czymś"

"Dla pierwszych graczy miłe upominki"

hmmm Byłem pierwszy ale nie dostałem upominku, czyżby administracja działała jak nasz rząd - tylko obiecanki? Prawdopodobnie administracja była pierwsza i rozdali fanty między sobą.

PS we trójkę - chodzi mi o administrację - pewnie planowaliście i obmyślaliście technikę gry oraz wygląd spawna już od bety MC bo czegoś takiego to jeszcze nie widziałem.

PS2 - zmieńcie liczbę slotów na 20000 bo samego HyPixela zaraz wygryziecie

Tego serwera się nie ocenia na nim po prostu trzeba być gdyż czegoś takiego ponownie nie doświadczysz - UWAGA grozi koszmarami i brakiem snu.

PZDR Wesołych Świąt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...