Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę oglądacie najchętniej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę zapytać forumowiczów co ogladają.
Dokładniej, co oglądacie na jutubie? Jakie gry? Stare? Nowe?

Albo inaczej.

Jakie gry chcielibyście oglądać, ale mało są nagrywane.

----------------------------------------------

Pytam, ponieważ mam 600subów i nie wiem co nagrać..

Opublikowano

Osu! Jak chcesz mogę grać z tobą. Pewnie nie nagrasz, gdyż na 100% nagrywasz proste gry, bo w inne grać nie umiesz ^^

- to Polak jeden z najlepszych graczy na świecie :D

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Ja także polecam "osu!". Czemu nie? Mi się przyjemnie ogląda. A czy się wybijesz? Sam chciałeś czegoś co jest mało nagrywane. 

Może jakieś FPS? Battlefield? Często oglądam klanowe bitwy, a nie ma ich tak dużo.

---------------------------------------------------------------------------------

Tak poza tematem. Ja dopiero zaczynam przygodę z "osu!". Życzcie mi szczęścia ^^

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Jak dla mnie nagrywane może być wszystko, ale oby dobrze. 

Jeśli masz gadane i " to coś " to gra jest nieistotna. ;)

~ ~

Opublikowano

Na  ogół nie oglądam gier, ale jak już mi się zdaży to najchętniej jakieś poradniki do gier typu LoL, DOTA, CS GO, albo gry zabawne z dość zabawnym komentarzem jak HW u Roja, najchętniej to oglądam jak ktoś gra w horrory i sra ze strachu :D

Opublikowano

Może zacznij serię z wiedźminem 3 jak wyjdzie?

osu odradzam chyba, że masz tablet graficzny bo granie w to myszką to jakaś katorga.

@lukasz:D

Zależy też jakie mapy robisz na insane bo są łatwe i trudne. Do tego weź pod uwagę, że żeby być wyżej w rankingu trzeba grać na modach utrudniających grę a takiego wyczynu nie wykonasz na myszce. Jeżeli ktoś lubi grać w osu dla przyjemności to niech gra ale według mnie oglądanie serii tej gry wydawałoby się trochę nudne bo ta gra nie ma żadnej fabuły a na internecie znajduje się wiele innych osób z umiejętnościami. (Gra jest mało popularna i wątpię żeby znaleźli się jacyś widzowie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...