Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Vipem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem panowie i prosiłbym o jakąkowiek pomoc. Posiadam vipa od wczoraj. Gdy próbuje włączyć Lola z Bolem uruchomionym za każdym razem wyskakuje mi Bug splat, choćbym nie wiem co robił. Widzę, że ludzie piszą że im to normalnie działa. Próbowałem już usuwać folder Bola z Appdata ale bez rezultatu. Nie wiem czy to moja wina czy co, tak naprawde nie wiem co robić. Pobierałem już inne wersje Bola, lecz on sie updatuje i nadal to samo. Prosiłbym o pomoc z waszej strony. Z góry dziękuje :) 

Opublikowano

Ale właśnie, gdy próbowałem włączyć Bola na sucho. Tzn. bez skryptów tylko z samym zoom hackiem było tak samo. Dalej wywalał Bug Splat

Opublikowano

Na sucho nawet jak odpalasz? Użyj Library Update zaaktualizuj wszystkie biblioteki. Zrób flush dns. flaga windows + R i wpisz ipconifg/ flush dns. Zrestartuj ustawienia w IE. Jak odpalisz IE daj alt opcje internetowe zaawansowane i resetuj ustawienia zaawansowane oraz resetuj przegladarke. usuń z %appdata% dane z BoL i daj znać czy pomogło.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...