Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare czasy gry ....

Kendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie jak kiedyś rozpoczynaliście w Terrari ? :D

Opiszcie tutaj jak wy zaczynaliście

Zacznę:

Był dzień poszedłem po drewno kopałem kopałem i miałem patyki . Miałem  crafting myślałem , że z patyków nic nie można zrobić więc wszystko na ściany poszło ( Kompletnie nie ogarniałem , że  z tych całych Patyków można budować ) Później ( Kilka minut ) Dopiero to zobaczyłem przez przypadek postawiłem ( A wcześniej myślałem " Kurde czemu te zombie wchodzą przez ścianę " )

zbudowałem na zbierałem surowców i grałem dalej ( Raz dostałem takiego strachu xD Wszedłem do krypty a tam mnie Szkielet zabił xD )

Wy też napiszcie xD

P.S jak zły dział to z góry przepraszam xD

Opublikowano

Ja swoją przygodę z terrarią zaczynałem w wersji 1.1.

Przez jakiś czas gra nie wchodziła, ale udało mi się naprawić, i mogę teraz nawet grać na 1.2.4.1.

Pamiętam te stare czasy. Te stare bugi dzięki którym dało się zarobić . Teraz trzeba się wysilić ;d.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Było to niedawno (wersja 1.2). Na moje nieszczęście zrespiłem się na biomie śnieżnym. Bardzo mi się nie chciało zaczynać od początku więc poszperałem w internecie i znalazłem hacka. Zhackowałem zbroje admina przez którą się pali i gdy wszedłem do gry tak się wystraszyłem że uciekłem z pokoju ;D

Opublikowano

@NowakAdam

Lol, ja ostatni raz się tak wystraszyłem grając u kuzyna 4 lata temu w GTA:SA . Gram sobie gram a tu nagle atak wirusa xD

Wyjeałem się przez krzesło i uciekłem przez okno xD

Przez tydzień do komputera nie siadałem.

Co do Terrari. Gram na swoim serwerze, craftuje sobie Terra Blade, a tu nagle Informacja o Destroyerze, krótko mówiąc pojawił się napis, który ostrzegał że za chwile zrespi się Destroyer. Zdziwiło mnie to, bo już wcześniej go pokonałem xds

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...