Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dla żółto dzioba-daje like.

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś zrobić "słowniczek" różnych poleceń? Np.co to znaczy,że ktoś zamyka? O co chodzi wgl,wtf xD Jak zdobyć skina,bo niby co rundę ktoś dostaje itd. Opisać mi trochę tego i opowiedzieć o grze. Grałem w CS`a 1.6,ale to było wieki temu :p Daje LIKE!

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Jak ktoś zamyka to znaczy że jest najgorszy z drużyny pod względem wyniku.
Skina możesz kupić na rynku steam, wylosować ze skrzynki lub na koniec gry wylatują jakieś słabe skiny nic niewarte :)
Polecam oglądać Izaka

http://www.twitch.tv/izakooo

Pisz co chcesz wiedzieć a spróbuje Ci to wyjaśnić :D

graphic.png

Opublikowano

Jak ktoś zamyka to znaczy że jest najgorszy z drużyny pod względem wyniku.

Skina możesz kupić na rynku steam, wylosować ze skrzynki lub na koniec gry wylatują jakieś słabe skiny nic niewarte :)

Polecam oglądać Izaka

http://www.twitch.tv/izakooo

Pisz co chcesz wiedzieć a spróbuje Ci to wyjaśnić :D

Ile trwa tzw."ranked" ile ma rundi itd. Oglądałem kiedyś Virtus.pro jak grali z Ninjas in Pyjamas i 30 rund było?

Opublikowano

Ranked ma 30 rund. Pierwsza drużyna która zdobędzie 16  rund wygrywa. Jest też kwestia BO (best of... np. 3,5) BO3, drużyny grają na trzech mapach. Gra się do dwóch wygranych map. BO5, drużyny grają na pięciu mapach. Gra się do trzech wygranych map. Pisz jeszcze czego nie wiesz spróbujemy Ci wytłumaczyć ;d

Opublikowano

W grach turniejowych (ranked) czyli 5 vs 5 jest 30 rund. I jeżeli skończy się taki mecz wynikiem 15 - 15 to jest remis i żadna drużyna nie przegrywa, anie nie wygrywa :)
Na tych grach co grają już większe i lepsze zespoły jest nieograniczona ilość rund... to znaczy jeżeli jest 15 - 15 to grają dalej i wygra ten zespół który ma przewagę chyba 2/3 gier :)
@Edit
Tak jak kolega wyżej drużyna która zdobędzie 16 wygranych rund wygrywa :)

graphic.png

Opublikowano

Jakie są rangi? Od najsłabszej do najlepszej. I czy po każdym rankedzie dostaje się skina? Czy kiedy skina dostaje? Chodzi mi tylko o grę nie o skrzynie :p

@SEKET

@keterep1

Opublikowano

Silver 1-6, Gold 1-4, Master guardian 1-3, Szeryf, Orzełek 1-2, Supreme master i na końcu Global Elite. Po każdym rankedzie nie dostaje się skina. To jest losowe tak samo jak rzadkość broni. Czasami może trafić ci się niebieska a czasem nawet fioletowa

Opublikowano

Silver 1-6, Gold 1-4, Master guardian 1-3, Szeryf, Orzełek 1-2, Supreme master i na końcu Global Elite. Po każdym rankedzie nie dostaje się skina. To jest losowe tak samo jak rzadkość broni. Czasami może trafić ci się niebieska a czasem nawet fioletowa

Czyli mogę zagrać 2 rankedy i trafić skina a potem 10 zagrać i nie trafić nic,tak?

Opublikowano

Czyli mogę zagrać 2 rankedy i trafić skina a potem 10 zagrać i nie trafić nic,tak?

mozesz zagrac i 100 meczy i moze nie wypasc, zalezy od szczescia, limit dropu to bodajze 4 skrzynki i 4 bronie na tydzien.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

2 skiny i 2 skrzynki to limit na tydzień

Tu masz dokładną tabelką z poprawnymi nazwami: rang w cs:go

af6ddefb88.jpg

Chyba nie trzeba tłumaczyć, które to najsłabsze :D

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...