Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]World Of Tanks - Kod zaproszeniowy i bonusowy [6 dni premium, 500 golda, czołg T-127]

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Kod zaproszeniowy i kod dla wszystkich w World Of Tanks.
Metoda kontaktu: PW na forum
Opis rzeczy: Kod zaproszeniowy daje 500 złota i 3 dni premium, ale można go użyć tylko na nowym koncie, a kod dla wszystkich daje 3 dni premium i sowiecki czołg premium T-127 (o wartości 850 golda) który może użyć każdy. Jeżeli robicie nowe konto w WoTie możecie użyć obu kodów! Wartość tego kodu wynosi 50 zł!
Oczekiwana/oferowana cena: 10 zł psc
Zdjęcia/inne informacje:Zdjęcia kodu nie zrobię :D

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ile masz tych kodzików?

Jeden tylko.

Jeżeli by ktoś chciał teraz za 3,74 euro promocja na saints row the third jest to za gifta mogę się wymienić. Jestem też otwarty na propozycję. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Przy większej ilości kodzików może bym kupił.

Niestety, ale kupiłem tylko jeden magazyn, a w WoTa nie gram. Kod jest do końca roku. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Na allegro był ten kod po 3zł.

"BYŁ"

I się zmył.

U mnie jest dostępny i można kupić, a jak był tak tanio to trzeba było kupować. 

Teraz jest świąteczna promocja na steam to mogę przyjąć gift do jakieś gry za 2 euro naprzykład: Terraria. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...