Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M3 Zarobek Pare Pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mental jak skille dawac? slyszalem ze all w silne i staty w sile tylko ,jaki lvl polecacie na riby,fms ?? eq jakie ?

proszę o opis waszego zarobku w M3 na PL metku!

za każą wypowiedz daję + !!!

Opublikowano

MI NAJLEPSZY DZIEN KIEDY DROPILEM TO BYLO 2 TYG TEMU W 4 GODZ MIALEM 6FMS 2 RIBY I 4 ANTYKI ALE Z IS

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Wystarczy dobra mniszka +6 bojowa +6 tradycyjny +6 generalnie all +6/7 i spokojnie na 10 lvl mozesz isc z silnym na full:))

Moj najlepszy drop to w 2h 7 FMS 1 Rib i 4 Antyki ( z podwojnym dropem) ;)) Polecam

Opublikowano

ja tam mam mentalka 17 lvl all w silne i wit wszysciutko biore jak popadnie bez dedow :) no i w tapke 1 pkt :P i tak srednio wynosze pare ribkow fmskow i itp :] aa eq jeszcze zelazlna +8 pajecza +8 lub sejmitar +7 zalezy co mam na 2 dropku :P bojowa +7 tradycyjny +6 miedziaki +6 no i laczki +4 :P

Daj- :)

Opublikowano

polecam miecz +8/9 glewia +8/9 są teraz tanie a na pewno nie będzie to zła inwestycja all w silne może 1 pkt w duchowe/tąpke będzie łatwiej ubijać no i tarca/hełm/mnisia albo żelazna +6/7 i najlepiej rękawica złodzieja i idź do jakiejś glidii żeby nie wbić za dużego lvla

@robo na jakim servie teraz grasz coś zniknąłeś z s1 :D

Opublikowano

pajecza wlocznia +6 i inne eq +6

bojowa tradycyjny tygrysia xD i wzium na przeklete a co do drugiej odpowiedzi

to nie pisz na capsie nie jestem ślepy :)

GunzAlex.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...