Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic

wazaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dlaczego Volvo nie ma mózgu i banuje za nic ;) Grałem 1 mecz, to za kickanie dostalem na tydzien, potem znow i znow i znow 2 msc bez cs go wracam, i.. rzucam granata i moj epicki team wchodzi w nie albo jak rzucam molotove to wchodza w nią ;) Grałem sobie i nagle j*b koles mi znow weszedl i kick ban na 7dni. Mam film wysle to valve i odbanują mnie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

To Twoja wina, że rzucasz granaty pod nogi swoim sojusznikom bo widać gdzie się przemieszczają. Możesz wytłumaczyć całą sprawę i próbować odwołać się od bana.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie możliwe, że grałeś mecz od miesiąca>kicknąłeś kogoś>dostałeś bana. Musisz kiknąć przynajmniej pare osób na tydzień, żebyś dostał blokade.

Anyway, Valve Cie nie odbanuje, jest to tylko i wyłącznie Twoja wina.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Po pierwsze nie odwołasz się od bana czasowego. Po drugie skoro masz takie problemy na MM'ach graj z jakąś ekipą/znajomymi. Skoro rzucasz granaty/mołotowy pod swoich to nawet nie potrafisz korzystać z mapy - bany są słuszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...