Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepalone USB

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio przepaliły mi sie 2x USB 2.0 w laptopie nie wiem w jaki sposób (po prostu nie działają) zostało mi tylko 1x USB 3.0, a żadna myszka, które mam w domu mi nie działają. Jest jakiś sposób na naprawę tych USBków bez serwisu, wysyłanie na gwarancje itd. ? Myślałem o USB Hubie, ale nie moge też takiego znaleźć co ma usb 3.0 i konwertuje to wszystko do usb 2.0.

Chodzi mi o to ,że końcówka ma usb 3.0, a te w hubie mają po 2.0

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Co za problem ? Kupujesz po prostu HUB 2.0 Bez żadnych wydziwień i konwerterów bo takowe nie istnieją 

Opublikowano

Tak, tylko że jak podłączam myszke z USB 2.0 do wejścia 3.0 to sensor nie działa, w przypadku HUB'a jest to samo, bo jakiś mam hub w domu i nie działa

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Cześć.

Komputer możesz oddać na gwarancję(jeżeli ją posiada) bądź do serwisu. Naprawa nie jest dosyć trudna i nie powinna kosztować zbyt wiele wystarczy odlutować stare zepsute porty i przylutować nowe.

4139528549.png
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPingwin.

Wiem o tym, ale to jest troche kłopotliwe, bo teraz dużo podróżuje i nie mam możliwości oddać go do serwisu. Nie wiesz czy takie rzeczy lutują już na miejscu, czy trzeba czekać jakiś tydzień? Najbardziej mi zależy na czasie.

Opublikowano

robią od ręki bo to tylko ok godziny naprawy, reszta zależy od tego czy znajdzie kogoś kto mu to zrobi expresem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...