Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creative draco hs 850

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie, jako że nie długo gwiazdka(2 dni) a ja już wiem co dostane za prezent od moich kochanych rodziców... za co im jest naprawde wdzieczny bo niezle zabulili za to bo az 200 pln mam do was pytanie, czy Creative draco hs 850 sa dobre( wiem ze sa) ale jakie maja + i - czy maja dobry dzwiek i majk... jesli mozecie opiszcie mi bo jaram się nimi strasznie(chcialem strasznie ten model) z innych opinii wynika ze sa z*******e ale chce od was sie rowniez dowiedziec bo wiekszosc graczy tutaj tez przesiaduje i sie tym interesuje.

Opublikowano

Syf, syf i jeszcze raz syf. Słaby, nieprzemyślany zakup. Poleciałeś na nie bo są "gamingowe", a to gówno prawda, nie nazwałbym tego sprzętu headsetem.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

W tej cenie są beznadziejne akurat, można kupić coś zdecydowanie lepszego. Brzmią jak byle słuchawki za 5 dych lub mniej.

Opublikowano

To prezent zresztą, dostane, przetestuje i sam się wypowiem bo z tego co widze dużo osób je chwali ale doceniam wasze komentarze C:

+

Prosze o konkretne komentarze a nie mialbys lepsze/ brzmia jak gowno... jesli testowaliscie piszcie a nie wyciagacie pochopne opinie.

Opublikowano

Samą podstawą do opinii jest to że są to słuchawki "gamingowe" czyli mające na celu nabić w butelkę różne nieznające się na słuchawkach osoby. Spróbuj je oddać spowrotem tam gdzie kupiłeś. Masz chyba 2 tygodnie na oddanie towaru bez podania przyczyny chociaż nie jestem tego pewien.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Jeśli nie miałeś lepszego sprzętu/miałeś jakieś tanie słuchaweczki to będą dla Ciebie bardzo dobre, ale w porównaniu do sprzętu jaki można w tej cenie kupić są słabe, o to chodzi.

Opublikowano

Powiem tak, dostalem je uzytkuje jednym slowem sa z*******e.. nie wiem jakie sluchawki dla was moga byc lepsze ale ok... temat do zamkniecia byl tylko zbedny.

Opublikowano

Sytuacja wygląda dokładnie tak jak mówiłem, są dla Ciebie bardzo dobre bo nigdy nie słyszałeś dobrego sprzętu. Na życzenie zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...