Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Arma 2?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę to ponieważ chciałbym się zapytać czy warto wydać 5 euro na steamie na arme 2, czy wgl. ktos gra jeszcze na multiplayer i czy warto kupować ?

Opublikowano

Moim zdaniem warto kupić. Granie nawet fajna zawsze znajdzie się ktoś kto jeszcze gra w arme, w przyszłości jeżeli planujesz dokupić ARMA OA to mógłbyś także grać w DayZ Mod. 

Opublikowano

Ale żeby grać w Operation Arrowhead(OA) to muszę mieć zwykłą armę? A czy w zwykłej Arma mozna grać w DayZ ? I czy Są jeszcze serwery z ok. 20/30 graczami na serwerze ?

Opublikowano

Nie musisz mieć OA żeby grać w Arme 2 ale żeby zagrać w DayZ potrzebujesz zwykłej army 2 i army OA. Na pewno są jeszcze takie serwery gdzie są 20/30 graczy może i więcej.

Opublikowano

Kupuj przednia gra :)

Można kupić na g2a complette collection za 40 zł.

DayZ mod fajny i arma także.

Na steam się nie opłaca, a jeśli coś to ja gram także pisz PW.

Opublikowano

Każdy kod można dodać na steama. Więc myślę, że wystarczy kupić na allegro. Arma 2 sama w sobie jest bardzo ciekawa. Mnóstwo misji zarówno jak i tych fabularnych jak i również stworzonych przez graczy. Serwerów jest mało. Dlatego jeśli zależy ci na grze multiplayer to polecam zakupić razem z grą dodatek Operation Arrowhead jak i również pobrać darmowego DayZ moda. Za pomocą DayZ Commandera będziesz mógł połączyć się z przeróżnymi serwerami. O ile pamiętam jest kilka powyżej 60 graczy.

Opublikowano

Dzięki za info ale chyba kupuję na steam "Complete Collection" za 15 euro może jeszcze zniżkę dadzą bo co 12 godzin są nowe wyprzedarze a 15 euro jest do 2 stycznia więc mi się narazie nie spieszy.:)

Chociarz jeżeli znajdę gdzieś indziej jakąś kolekcjonerską tylko że taniej to raczej kupię taniej.:)

Opublikowano

A mam pytanie czym różni się DayZ od DayZ Epoch? Wiem że można budować bazy i wgl. Ale czym tak ogólnie się różni i czy są nadal serwery zwykłe DayZ jak i DayZ Epoch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...