Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal NSIS Error

Exemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po kilku latach bez Cabala postanowiłem do niego wrócić, pobrałem plik instalacyjny, odpalam i wyskakuje informacja od Windowsa, że ten plik może uszkodzić system. Klikam "Uruchom mimo to" po czym wyskakuje błąd (załącznik). Wchodziłem na tą stronę i robiłem to co napisane ale nadal nie działa. Zna ktoś może na to jakiś sposób? Aktualnie pobieram już 3 raz ten plik (a nie jest to przyjemne z Internetem jaki mam). Wyłączyłem ten filtr Windows SmartScreen, który mnie powiadamiał o niebezpiecznym pliku, może to przez to. Co mogę zrobić, żeby znów cieszyć się grą? :v Mój System Operacyjny to Windows 8.

Dodaje załącznik jeszcze tu w razie czego:

post-483780-0-08971300-1419257989.png

mca.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie ja mam ten sam blad.... Ten filmik mi nie pomogl ani wylaczanie zapor/antywirusa. Jesli jeszcze ktos interesuje sie tym tematem prosze o pomoc. Probowalem przez cmd itp ale nic... Sciagnelem jakiegos patcha wlaczyl mi sie cabal ale zaladowal sie kliknelem start i blad ze nie mam plikow. Prosze o P O M O C.

O i jak juz pisze to jak ktos moze !! Prosze by ktos mi przeslal pliki ktore mu sie sciagnely i caly folder w winrar przeslac. Poniewaz ja nie moge wlaczyc instalacji ;/

Opublikowano

Niestetty nie dziala;/ Dalej to samo widze w pasku menadzer ze jest ale nie odpala sie po pewnym czasie wlacza sie ten blad.... Nie wiem czy dalej probowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...