Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy? Diablo 2 Lod

ronon49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, postanowiłem że zacznę ponowną grę w diablo2 lod, tylko ciekawi mnie ilość graczy na serwerach battle.netu. Ktoś kto aktualnie gra powinien być rozenany.

Jak to wygląda z botami, jak kończyłem grę to boty były, pewnie teraz też są, ale jak wygląda sama rozgrywka.

Trzecia część tej odsłony mnie nie rajcuje, wolę tę starszą grafikę.

Edytowane przez ronon49
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Yep, koledzy wyżej zapewne mają rację. Starsza, lecz bardziej kultowa wersja jest wypierana przez nowsze gry, w tym także jej następce..Diablo III. Z kolei ta ostatnia sprawiła wiele zawodu fanom serii i odznaczyła się w porównaniu do II części beznadziejnymi mechanizmami w grze, zarówno umiejętności jak i systemu przedmiotów oraz ich ulepszeń. Lecz mimo małej liczby graczy warto pograć sobie w Diablo II...na modach lub oryginale i najlepiej ze znajomymi.

Jeśli Ci natomiast nie mają oryginalnej wersji mogą zawsze zakupić lub możecie grać wspólnie poprzez program jakim jest game-ranger. Dodatkowo w środowisku game-rangera również jakaś część graczy się "osadziła" i to nie tylko z polski. Niestety gra w tym środowisku ma wiele wad... ciężko graczy sprawiedliwych i ogarniętych znaleźć po czym się z nimi osobiście dogadać. Wiele osób używa postaci z hero editora, nawet jeśli są one "normalne" to osoby takie nie szanują prawdziwych graczy bo najprościej w świecie idą na skróty i zamiast postać stworzyć i coś osiągnąć tokiem normalnej rozgrywki robią to przy pomocy edytora. W skrócie wady są takie same jak na open battle-necie.

Pozdrawiam, Elsa. ;)

Queen bAht5ap.jpg Elsa

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...