Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csgo.. Przecena

corel2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I taniej na pewno nie będzie ? A, jak chciałbym zakupić przez tego  steama, a nie mam konta na paypal czy innych tego typu, a normalne konto bankowe to da rade zrobic jakis przelewik ? ;> 

Opublikowano

Spokojnie.. I jak nie mam konta na żadnym z powyższych... To co nie pogram sb ? ;d Na allegro kupie ? 

Rozumiem, że nie masz karty kredytowej ? Bo nią się płaci poprzez Visa..

możesz na allegro kupić

zpot.png

Opublikowano

Tutaj ludzie wprowadzają w błąd. Na każdej wyprzedaży czy świątecznej czy letniej na csa jest minimum 50% i prawie zawsze jest -66 lub wyżej. Mi się udało na steam kupić csa go za 1,99€ 

Opublikowano

Nie mam karty kredytowej, mam jedynie konto bankowe i tam robię przelewy itd. Ale na steamie nie ma takiej opcji :/ To zostaje mi allegro ? 

Co nie zmienia faktu że Gaben nie może bardziej przecenić CS'a. Myślę że -50% będzie przynajmniej ;)

A nie wiesz kiedy mogą przecenić ? ;d  Jak ludzie kupują za 2 euro to nie uśmiecha mi się płacić 7 :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...