Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Ten czy ten? Hybrydka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15/World): 15
Ligi/Narodowości: BBVA+Bundesliga
Formacja: 3-5-2
Ilość monet: ---
Platforma: PC
Czego oczekuję: Który będzie lepszy?
Ilość zgrania: 100

481411419254453220780.png 

918691419172269220780.png

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15/World): 15

Ligi/Narodowości: BBVA+Bundesliga

Formacja: 3-5-2

Ilość monet: ---

Platforma: PC

Czego oczekuję: Który będzie lepszy?

Ilość zgrania: 100

481411419254453220780.png

918691419172269220780.png

Ciężki wybór,ale wybrałbym propozycję nr.1

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Żaden. W UT przede wszystkim liczy się zgranie, którego brakuje w twoich składach. W składzie pierwszym - Suarez i Ramos mają 6 zgrania. W drugim - Suarez ma 6. Za taką kwotę można zrobić porządną hybrydę z maksymalnym zgraniem. Jeżeli zgranie nie jest ważne u ciebie, to skład pierwszy jest lepszy. 

­

Opublikowano

Żaden. W UT przede wszystkim liczy się zgranie, którego brakuje w twoich składach. W składzie pierwszym - Suarez i Ramos mają 6 zgrania. W drugim - Suarez ma 6. Za taką kwotę można zrobić porządną hybrydę z maksymalnym zgraniem. Jeżeli zgranie nie jest ważne u ciebie, to skład pierwszy jest lepszy. 

Ramos ma 10 zgrania, a Suarez 7.

Nie kieruj się jakimiś liniami, bo to nie tak wygląda. W tym składzie tylko Suarez ma o 3 zgrania mniej, wszyscy full na zielono.

W UT zgranie jest ważne, ale nie najważniejsze.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No ale chyba nie powiesz mi że na 7 zgrania na Suarezie to za mało ? Ja oglądając serie typu Paczkowa ruletka czy wiele innych, a także przede wszystkim grając we fife 15 różnica 6 a 9 zgrania jest żadna, w tej fifie w 90% liczy się pace a nie zgranie

Opublikowano

No ale chyba nie powiesz mi że na 7 zgrania na Suarezie to za mało ? Ja oglądając serie typu Paczkowa ruletka czy wiele innych, a także przede wszystkim grając we fife 15 różnica 6 a 9 zgrania jest żadna, w tej fifie w 90% liczy się pace a nie zgranie

Z tego co wiem, to prowadzący tą serię jest aktualnie w 9 lidze, a poziom tam jest bardzo niski. Zgranie u napastnika jest kluczowe. 

­

Opublikowano

Z tego co wiem, to prowadzący tą serię jest aktualnie w 9 lidze, a poziom tam jest bardzo niski. Zgranie u napastnika jest kluczowe. 

A z tego co wiem to jest w lidze 6 tak dla ścisłości, ma skład z 74 zgrania i gra dobrze, rozumiem że zgrania np 3 jest za małe, ale 7 ? Bez przesady, sam miałem skład w formacji 4:3:3 [4] i lw miał 7 zgrania i co ? Miał więcej bramek niż napastnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...