Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet wyłącza się i włącza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę w sprawie tableta Tracer neo 10. Mianowicie po przytrzymaniu przycisku włączenia mój tablet przygotowuje się do włączenia i wyłącza się i tak na zmianę dopiero muszę wcisnąć reset. Mianowicie przygotowuje się do włączenia i pyk wyłącza się i tak cały czas. Jak wejsc pod system próbowałem VOLUME - i przycisk włącznia i VOLUME + i przycisk włącznia: za każdym razem to samo. Tableta nie chcę reklamować. 

Chodzi on na androidzie 4.1.1

Opublikowano

Piszę w sprawie tableta Tracer neo 10. Mianowicie po przytrzymaniu przycisku włączenia mój tablet przygotowuje się do włączenia i wyłącza się i tak na zmianę dopiero muszę wcisnąć reset. Mianowicie przygotowuje się do włączenia i pyk wyłącza się i tak cały czas. Jak wejsc pod system próbowałem VOLUME - i przycisk włącznia i VOLUME + i przycisk włącznia: za każdym razem to samo. Tableta nie chcę reklamować. 

Chodzi on na androidzie 4.1.1

Zrób factory reset.

#teams4bal

Opublikowano

Tylko że nie wiem jak nie mogę wejść do ustawień ekran startowy się pokazuje tylko i wyłącza się nawet do menu nie wejde

Tylko że nie wiem jak nie mogę wejść do ustawień ekran startowy się pokazuje tylko i wyłącza się nawet do menu nie wejde.

Opublikowano

Skoro tablet nie chce się włączyć w tryb bootloader to nic nie zrobisz, jedynie reklamacja. A skoro nie chcesz to musisz żyć bez tabletu!
Spróbuj jeszcze raz, jeśli na serio nie zadziałą to jedynie reklamacja!

1. Wyłącz tablet.
2. Wciśnij i przytrzymaj VOl/DOWN
3. Następnie wciśnij przycisk POWER, trzymając przyciski 5-10 sekund uruchomi się ekran bootloadera

Następnie:
1. Volume Down - wybór opcji bootloadera
2. Volume UP - akceptacja
3. Jeżeli po uruchomieniu trybu CB nie wykonasz żadnej czynności, w czasie krótszym niż 10 sekund, tablet uruchomi się ponownie.

1 - RCK - tryb recovery (jeśli mamy zainstalowany)
2 - Android - uruchamia system ponownie
3 - Tryb USB - np. podczas "zabawy" z ADB
4 - Wipe Data - ustawienia fabryczne

Opublikowano

na stronie polskiej masz soft do aktualizacji , wgraj oprogramowanie od nowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...