Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający, niewykrywalny mobberhack na metin2.pl

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje mobber hacka na polskiego globala. W temacie ze spisem hackow sa jakies 2 + ten od kamera, ale sa dosc stare i nie wiem czy ktorys bedzie dzialal, dlatego prosze o link do dzialajacego teraz na plu, najlepiej ktos kto teraz korzysta lub niedawno korzystal. NIe musi miec zadnego blokowania mobow, zadnego auto przywolywania, zeby dzialal jak zwykle pelerynki i zeby byl niewykrywalny.

Opublikowano

Ljx miałeś wgl kiedyś swój serwer czy tyklko  mówisz to co usłyszysz ?.

W logach nic nie mają o to sie nie martw najlepiej zrób misje nie pamiętam na który lvl 45-46 coś takiego dostaniesz 20 pelerynek i i używaj tego mobberhacka od kamermoda jak ktoś Cie zobaczy mówisz ze masz pelerynki z misjii jak Cie nagra i wyśle do supportu sprawdzą Twoje konto zobaczą że masz pelerynki i najprawdopodobniej nic Ci nie zrobią ;)

😅

Opublikowano

Grając na hackach liczysz się z tym, że możesz zawsze dostać bana. Mobbera bardzo łatwo sprawdzić po logach, jednakże najłatwiej dostać bana za expbota/foshbota. Ja kiedyś przez okres chyba półtorej roku używałem mobbera i bana nie dostałem. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...