Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Spawn na serwer

itueN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym udostępnić wam moją budowlę czyli Spawn na server minecraft ponieważ nie jest już mi ona potrzebna 

DL : http://speedy.sh/FtEQ2/Spawn-by-itueN.zip

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/844facef23c2f074d65000d68b473fa2547f8f056335e3154dc1b69e013e3402/analysis/1419244477/

SS Spawnu

35171562302283024098.jpg

24869388662692395711.jpg

19318521069065159017.jpg

12742019428245840741.jpg

Mam Nadzieję ze ktoś z niego skorzysta :]

BIHC.PL PIĄTEK 17:00 ZAPRASZAM

Opublikowano

Spawn jest epicki, widzę że się nad nim napracowałeś.

Ja nie użyje bo jest za duży.

Ale pewnie komuś się przyda. 

Dzięki za opinie następny będzie mniejszy trochę a na ss nie pokazałem wszystkiego bo reszta do zobaczenia samemu

Opublikowano

Naprawdę ciekawie wykonany spawn. Szkoda tylko, że kwadratowy wymiar, aczkolwiek to można już samemu poprawić.

Zapraszam serdecznie do mojego profilu, rekrutujemy osoby do grupy. Z pewnością osoba z takimi umiejętnościami, jak Ty, przyda nam się do ekipy. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych prac. 

ziyrfmyewtjy.png

Dołącz do świeżo powstałej ekipy. Więcej informacji znajdziesz w moim profilu.

Opublikowano

tak jak x2up. Spawn jest Epicki, ale za duży... i za bardzo kwadratowy... ten zamek z każdej strony tak samo wygląda :/ jakbyś zrobił te wierze, jedna wyższa, druga niższa itd. Jak będziesz robił następny spawn to zrób nie więcej niż 60-80 kratek w każda stronę do czerwonej linii...

Opublikowano

Bawo, ktos wstawil spawn ktory nie odstrasza po zerknieciu na pierwszy ss.

Na ss spawn wyglada epicko.

Jak mi sie pobierze to moze jeszcze cos dopisze (jak bedzie mi sie chcialo).

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

tak jak x2up. Spawn jest Epicki, ale za duży... i za bardzo kwadratowy... ten zamek z każdej strony tak samo wygląda :/ jakbyś zrobił te wierze, jedna wyższa, druga niższa itd. Jak będziesz robił następny spawn to zrób nie więcej niż 60-80 kratek w każda stronę do czerwonej linii...

Tutaj mówisz ze jak bym zrobił 1 wieże wyższą a 2 niższą myślę że wyróżniało by się to bardzo a spawn nie wyglądał by tak samo niestety

Opublikowano

Bardzo ładny spawn , napewno ktoś go użyje użył bym go , ale niestety za duży jest ;/ Mam nadzieje , że zrobisz więcej takich budowli ;)

Oczywiście stworzyłem konto aby udostępniać swoje budowle dla każdego :]

Opublikowano

Dużo Pracy w to włozyłes postarałes sie 

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Brawo :)  Podoba mi się

Lecz udostępnianie spawna to dla mnie głupota, bo raczej nikt nie weźme bo będa hejty , że z neta itp.

Mogłeś odsprzedać.

Opublikowano

Brawo :)  Podoba mi się

Lecz udostępnianie spawna to dla mnie głupota, bo raczej nikt nie weźme bo będa hejty , że z neta itp.

Mogłeś odsprzedać.

Ja buduje z pasji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...