Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Najlepszy Assasin (Nie Loki)

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje najlepszego assasyna i zeby był na srodkowa linie chodzi mi o to aby normalnie wbijała sie w kogos( nie w tanka) i 1 sec i lezy za pomoc daje like prosze o uzasadnienie swojej wypowiedzi

i jak by było to mozliwe to zeby ta postac była na przecenie ^^

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym assasynem jest Thanatos.

Jego skille rozwalają system. :)

Oczywiście jak każdy z assasynów jest troche papierowy, ale swoim dmg nadrabia defa.

Jego passywka jest bardzo pomocna, gdyż za zabitego gracza dostajesz 20% hp i pomaga to w walce z wieloma przeciwnikami naraz.

Bardzo go polecam. :)

Opublikowano

Thantosa mam ale nie podoba mi sie moze ktos inny ? (chinski bóg ? :D)

jeśli chodzi ci o conquest i gank na mida to najlepszym junglerem jest małpa :)

wpadasz skokiem + ult+ hit = dead

Chciałem assasyna na mida

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Może Ao? ale on jest bardziej do biegania za przeciwnikami

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

to moze assasin nie wazne gdzie byle sie wbijal i zabijal kazdego ale nie tanka na combo

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Na mida to jedynie thanatos .. jeśli nauczysz się nim grać to każdego pozamiatasz ;) i wycarrujesz gre 

Opublikowano

Bakasura, Arachne, Mercury, Kali, Serqet

Thanatosa nie polecam bo to gównie nie postać, jest bardzo mocny w early a potem gówno nim zrobisz. W end game znacznie odbiega od innych zabójców. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Bakasura, Arachne, Mercury, Kali, Serqet

Thanatosa nie polecam bo to gównie nie postać, jest bardzo mocny w early a potem gówno nim zrobisz. W end game znacznie odbiega od innych zabójców. 

z wymienionych który ma najlepsze skille do wyeliminowania przeciwnika który jest najsilniejszy ale nie ma wgl pancerza ? i do 1vs1

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

z wymienionych który ma najlepsze skille do wyeliminowania przeciwnika który jest najsilniejszy ale nie ma wgl pancerza ? i do 1vs1

Do 1v1 to chyba z nich najlepsza jest kali

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

a awilix ??

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Każdy z podanych przeze mnie assasynów na dobre skille do eliminowania. Każdy z nich jest sliny, a def zalezy od tego jak go budujesz. Na 1vs1 to Kali, Mercury i Bakasura. Awilix to całkiem średna postać, ciężko nia cokolwiek zgankować. 

Zobacz sobie jeszcze Nemesis. Z ulta na dzień dobry ściąga 50% (nawet tankowi). :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Każdy z podanych przeze mnie assasynów na dobre skille do eliminowania. Każdy z nich jest sliny, a def zalezy od tego jak go budujesz. Na 1vs1 to Kali, Mercury i Bakasura. Awilix to całkiem średna postać, ciężko nia cokolwiek zgankować. 

Zobacz sobie jeszcze Nemesis. Z ulta na dzień dobry ściąga 50% (nawet tankowi). :)

a polecasz kali czy nie ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

a polecasz kali czy nie ?

Kali jak najbardziej. Może w early za mocna nie jest, ale po złożeniu butów i qinsów zaczyna robić coś konkretnego. W end game miażdży prawie każdego. 

8can.png

Opublikowano

a nemesis ? dobra na początku czy słaba ale rosnie w siłe tak zwany snowball ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nemesis mój main <3

Postacie równie mocna kali czy serqet. Dash, Shield, z 2 skilla slow 50% + niezły dmg, a z ulta ściąga 50% hp + dostajesz protekcje i szybkość poruszania. 

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...