Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tristana czy Teemo?

trioxil132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż mam Nocturna, ale gra na nim mi się zaczyna nudzić. Planuję ogranąć Tristane/Teemo, tylko nie wiem kogo kupić.

Liczę na graczy, którzy grali Teemo lub Tristaną by mi doradzili.

Dziękuję

Opublikowano

Zależy gdzie wolisz grać, TOP/MID - Teemo, ADC - Tristana.Ja polecam Tristanę, ponieważ Teemo w Team Fightach jest mało przydatny, chyba że jest bardzo nafeedowany.

Opublikowano

Teemo w teamfighcie nieprzydatny !????/ LOL :D Teemo Rzuca Q na ADC , i do konca teamfightu przeciwny adc nie trafia z autoataku ;D , Jego grzybki na 16 lvl i 400 ap , zabierają po 1/2 , 1/3 hp ;D

Modki to dźiffki

Opublikowano

Teemo, ma misje jak nim grasz, rozstawiasz grzyby na całą mape = wizja która jest Ci bardzo przydatna, grzyby stoją do 10 minut.

+ sypiesz blinda w tf na adc szybko eleminujecie adc po czym na następnego bruisera zarzucasz blinda.

Co do Tristany, ADCarry, maxujesz E z tego co wiem później Q a na koniec W ale nie wiem czy dobrze napisałem..

No i budujesz jak adcarry infinity bf,lw,statik,bersy,ga, jeszcze możesz botrka ;D

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Hmm.... dałem like i dostałem Tristanę. Próbowałem, jest dobra. Zakupiłem również Teemo, które mnie się jednak bardziej spodobało. Dziękuję za odpowiedzi!

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...