Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO Lounge, problem z odebraniem itemów.

Bloody v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem niedawno bawić się w te zakłady, na początku było wszystko okej, wygrałem pare itemków, parę też przegrałem, ale to nie ważne. Kiedy następnego dnia rano wszedłem sobie z inneg kompa i zalogowałem się, wyskoczył komunikat steam guard z tym kodem, który trzeba podać ze skrzynki e-mail, tak też zrobiłem, zalogowałem się na stronę. Kiedy chciałem odebrać itemy które wygrałem, wyskoczył mi komunikat, że zalogowałem się z innego komputera i nei mogę przeprowadzać żadnych wymian przez 7 dni, no to wpadłem na "genialny" pomysł aby wyłaczyć steam guard, tak też zrobiłem. Kiedy próbowałem ponownie odebrać itemy, byłem w kolejce (czekałem na bota) w ogóle nie pojawiał się odnośnik do przeprowadzenia wymiany, tylko po prostu był ten napis w dolnym rogu, że mam czekać  tak po dłuższej chwili po prostu się wyłączał. Więc włączyłem znów steam guard tak jak było wcześniej, tyle że teraz w ogóle nie pojawia się ten odnośnik, mogę klikać w nieskończoność przycisk "Request returns" ale i tak zawsze jest to samo. Proszę o pomoc, za odpowiedzi z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...