Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. gry

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, powracam na serwery WolfTeam.

Hmmm... Tylko gdzie??

I oto kilka pytań:

1. Na jakim serwerze zagrać? Aby było duużo polaków a mało P2W?

2. Opłaca się wydawać hajs?

3. Dużo gra ludzi? :O

Dzięki ! :)

Opublikowano

1.Wszędzie jest dużo polaków ale myślę że na EU. 

2.Gra już nie jest tak bardzo popularna a można spokojnie pograć bez wydawania hajsu.

3.Powiem tam, jest z kim pograć i nie trzeba szukać rozgrywek więc myślę że sporo gra ludzi.

Opublikowano

Siemanko, powracam na serwery WolfTeam.

Hmmm... Tylko gdzie??

I oto kilka pytań:

1. Na jakim serwerze zagrać? Aby było duużo polaków a mało P2W?

2. Opłaca się wydawać hajs?

3. Dużo gra ludzi? :O

Dzięki ! :)

1. EU tak jak mówi Stalker :) 

2. NIE OPŁACA SIĘ :) Jeszcze 15dni temu,ap za sms 30zł=939ap na dzień dzisiejszy 30zł=859zł-więc AP spadło nie opłaca się,aczkolwiek potrzebne jest,bo charem za złoto już masz marne szanse z 40m leci buła z m6 pestką,więc coś jest nie tak :) 

3.W godzinach szczytu-tak to są 2-3karty max-1/3 to w sumie boty,nie wiedzą jak broń trzymać,więc jak chcesz skilla poćwiczyc stoutem/karem/zaitsevem to zapraszam :) 

Opublikowano

1. Jak koledzy wyżej.

2. Kiedyś myślałem sobie, że nie, ale jak raz spróbowałem, to jednak warto. Najlepsza broń za monety nie równa się najtańszej broni za AP. 70% graczy gra na hackach albo broniach za setki złotych, więc przeciętny gracz na AUZ A2 nie ma szans. Przykład - kiedy grałem na zwykłych broniach, miałem w deadmatchu staty średnio 20/15, natomiast po zakupie elwy jest to zawsze coś w okolicach 35/10, a jak mam formę, to bywa, że jeszcze lepiej. Podsumowując - warto.

3. Dużo, ale po nocnych godzinach jak teraz gdy to piszę, jest 1-2 gry i 10 ludzi, przez co grać da się tylko w dzień. Dla niektórych to nie problem, ale dla mnie ogromna wada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...