Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena będzie?

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wczoraj chyba jak patrzyłem to wszystkie proukty conuter strike bły przecenione tak:

Counter Strike Global Offensive: -33%

Counter Strike Complete: -50%

Valve Complete Pack: -50%

A dziś wchodzę i widzę, że Valve Complete Pack: -75%!

Czy to możliwe, że dziś będzie jeszcze CS:Go -75%? Przeglądałem strony cs na fb i ktoś napisał, że podobno dziś ma być przecena ta największa ale nie wie, czy to na 100% potwierdzone.

Opublikowano

Wątpię by przecenili jeszcze bardziej, jak ci zależy żeby kupić tą paczkę to ja bym teraz kupił i tak masz taniej o 56 Euro, a jeśli już nie dadzą większej promocji to sobie poczekasz na następną. Chyba że nie zależy ci na tym aż tak to jasne poczekaj a może ci się trafi jeszcze mniej.

Ale może przecenią samego CS'a i będzie tańszy to już większe prawdopodobieństwo! 

Cześć...

Opublikowano

Możesz liczyć tylko na to że Lord Gaben w swej niezmierzonej mądrości zarzuci promocje :D

Odpal to i módl sie :E

Opublikowano

PSC polecam na steamie, jest podobnie jak gdzie indziej (32zł aktualnie) a od razu odblokowuje ci się rynek steam(tzn. nie musisz kupywać nic tylko po to aby odblokować rynek)

Opublikowano

fajnie by było, wiecie moze czy wprowadza kiedys cs 1.6 na steam za free?

Opublikowano

fajnie by było, wiecie moze czy wprowadza kiedys cs 1.6 na steam za free?

Pewnie nie CS 1.6 to gra pokoleń na którą każdy wydawał hajs kiedyś i pewnie do dziś Gaben utrzymuje się z zakupu tej gry ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...