Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem csgo

PseudoPawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Na samym początku powiem o co chodzi, a następnie przedstawie wszystko co próbowałem i nie działa.

Więc tak ;>      Jest problem z odpaleniem csgo, tak jak w temacie, mianowicie gdy wchodze do biblioteki, klikam "graj" na Counter-Strike:Globall Offensive, to włącza się gra tak jak zawsze, ale pokazuje się tylko czarny ekran przez pare sekund (jak zawsze, gdy się odpalała gra), a następnie wywala do pulpitu. Nie wiem czego to jest przyczyna. Siedziałem nad tym problemem całą noc.

Co próbowałem?

Reinstal csgo  x3

Reinstal steam  x2

Reset kompa   x20

Sprawdzenie spójności plików   x4

ustawienia wszystkiego, tzn wlaczania gry, zgodność itd itd...     x5

Nie działa

Prosiłbym o pomoc, ponieważ naprawdę chciałbym pograć ;>

Mam windows XP

Katra graficzna -> NVIDIA

Opublikowano

Uruchom go w trybie zgdoności z Windows XP ( Czy jakoś tak)
Uruchom jako Administrator.

Zaaktualizuj sterowniki do karty graficznej ,pewnie sie wysypały,odinstaluj stare sterowniki, dodatkowo użyj programu "DriveCleaner", pobierz najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej i je zainstaluj.

Opublikowano

Nic nie pomogło ;C

Karte graficzną jaką posiadasz i poproszę  o screena z wersją sterowników :P

//Edit 

Zapomniałem :P , wklej to do parametrów startowych cs'a

-nofbo -nomsaa
Opublikowano

mógłbyś wejść na ts? ->  80.72.41.100:8039             kanal :  Pogawendki z adminami

//edit

bede okolo godziny 15.  napisze ci na priv co chcialbym zebys zrobil ;>

//edit#2

czytaj priv

Opublikowano

mógłbyś wejść na ts? ->  80.72.41.100:8039             kanal :  Pogawendki z adminami

//edit

bede okolo godziny 15.  napisze ci na priv co chcialbym zebys zrobil ;>

Mógłbym wiedzieć w jakiej sprawie , bo czuje się jak by jakiś zboczeniec chciałby mi "Pokazać kotki w piwnicy"  8S

Opublikowano

w sprawie zeby mi pomoc.. bo kurna za ch*ja tego nie rozumiem co mam wgl zrobic...  Prosiłbym bardzo zebys był ;>  potrzebna mi pomoc. a przez ts sie lepiej tlumaczy i wgl..

a gdzie do parametrów startowych mam wkleic te 2 pliki?   tzn w które miejsce.. bo nie wiem gdzie to wgl xD

Opublikowano

karta graficzna ->

NVIDIA GeForce GT 630

Procek:

Intel® Core2 Duo CPU    E6750  @  2,66 GHz

CClean zrobione pare razy, sterowniki nowe zainstalowene do kart graficznej ;C

Opublikowano

karta graficzna ->

NVIDIA GeForce GT 630

Procek:

CClean zrobione pare razy, sterowniki nowe zainstalowene do kart graficznej ;C

Rejestr CCleanerm przeczyść ,przeskanuj , sprawdż etc

Okej i ostatnia opcja to :

Ile masz ramu ? :P

//Edit 

Procek w miare , sam kiedyś miałem taki i grałem na nim

Opublikowano

Spróbuj zmienić rozdzielczość w której odpali ci się gra. Tak jak kolega wyżej ssa dał, tyle że potem klikamy Ustaw opcje uruchamiania " W polu element docelowy dajemy spacje i wpisujemy np. -w 640 -h 480" (fragment z innego postu z mpcforum)

Link do całości: http://www.mpcforum.pl/topic/690778-jak-zmienic-rozdzielczosc-nie-wchodzac-do-gry-steam-i-non-steam/

Opublikowano

Spróbuj znaleźć pliki lokalne cs go i wywalić cały folder z cs'em, potem od nowa pobrać csa od steama. Być może jest tam jakiś plik który ingeruje w działanie cs go, ale nie należy bezpośrednio do csa więc go nie usuwa przy reinstalacji

Opublikowano

Dlaczego przyczyna. Napisał że wcześniej mu działał. Sam znam osoby co grają na 2 GB ramu w csa na Windows 7 w dodatku a on ma xp

Możesz spróbować odpalić w oknie w podobny sposób : -window or -sw or -startwindowed or -windowed (fragment z innego forum) spróbuj takie coś

Opublikowano

Dlaczego przyczyna. Napisał że wcześniej mu działał. Sam znam osoby co grają na 2 GB ramu w csa na Windows 7 w dodatku a on ma xp

Możesz spróbować odpalić w oknie w podobny sposób : -window or -sw or -startwindowed or -windowed (fragment z innego forum) spróbuj takie coś

Lepiej dokupić tego ramu i mieć spokój , bo męczyć się  z jakimiś ustawieniami to nie za ciekawie wygląda

Opublikowano

Lepiej dokupić tego ramu i mieć spokój , bo męczyć się  z jakimiś ustawieniami to nie za ciekawie wygląda

No i tak trzeba dokupić bo teraz ramu minimum 4 gb trzeba mieć ;p

ej ej.. ale to czemu nagle mi nie dziala? hm?   keterep1 co mam wpisac??    -window  -sw  -startwindowed -windowed   wszystko naraz?

"Spróbuj odpalić grę w oknie korzystając z jednego z tych parametrów" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...