Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze rozdać talenty 44lvl warlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jaka klasa ?

Edit: sorki jestem na fonie i nie zauważyłem tytułu. Musiał byś jeszcze powiedzieć pod co chcesz grać(affiction,destro czy demonology)

Edytowane przez Krejzu

t5Wjng.png

Opublikowano (edytowane)

gram na www.molten-wow.com serwer 1553614193036031030649.pngFrostwolf.

Gram pierwszy raz w wowa : ), więc gdyby ktoś miał czas mi wytłumaczyć dokładnie lub może gra również na tym privku to proszę o kontakt. : )

PS:

https://www.youtube.com/watch?v=lnuMnTafyRwprosze bardzo :)

PS:Jak można nic nie znaleźć, przecież tego jest mnóstwo :D

Nie jest to ta sama wersja, na której gram. : /

Edytowane przez zadzior.20
Opublikowano

gram na www.molten-wow.com serwer 1553614193036031030649.pngFrostwolf.

Gram pierwszy raz w wowa : ), więc gdyby ktoś miał czas mi wytłumaczyć dokładnie lub może gra również na tym privku to proszę o kontakt. : )

PS:

Nie jest to ta sama wersja, na której gram. : /

https://www.youtube.com/watch?v=f__LGzHItyU

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Demologi będzie najlepszym rozwiązaniem w talentach?

Obecnie posiadam już 62lvl

Spróbuj tego mojego buildu, albo poszukaj czegoś tutaj: http://forum.molten-wow.com/forumdisplay.php?f=128

Ogólnie podczas expienia nie będzie dużej różnicy w dpsie, a przynajmniej tak powinno byc.

Prosze o like, jesli pomoglem  :)

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja bym brał demonology, z względu na ulepszenia do locka minionów + felguarda który mocny jest w przeciwieństwie do Voidwalkera.

Opublikowano (edytowane)

a możesz mi coś więcej powiedzieć o swoim bulidzie? jakie skille używać itp?

Znaczy to nie jest mój build, ale ja go znalazłem :) Zerknij do tego filmiku z buildem, tam wszystko jest podane. Jakich skili używać - to się nazywa po angielsku rotation(na tym filmie). Ogólnie jak expisz to nie ma różnicy w jakim buildzie grasz i jaka masz rotacje, raczej na maxymalnym lvlu sie o to troszczy.

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem totalnie zielony, a z tego filmu nic nie rozumiem. : /

Ja jestem totalnie zielony, a z tego filmu nic nie rozumiem. : /

Zrób tak, ułóż talenty tak jak na Tym filmie i wbij 85lvl niczym sie nie marwiac. Później, jak będziesz miał maxymalny poziom to wróć tutaj na forum i zapytaj o rotacje itp. albo najlepiej znajdź kogoś na swoim serwerze (osobę, która gra lockiem) i poproś o jakieś rady/przepisz od niego talenty, rotacje itp. albo najlepiej napisz na forum tego serwera lub skorzystaj z takich poradników jak Ci dałem link. Bo jak ktoś nie gra na moltenie to Ci nie pomoże, bo na privie 4.3.4 może być dobre np. demonology, a na globie na patchu 4.3.4 mogło być dobre np.destro, ale destro jest np. na tym privie 4.3.4 totalnie zbugowane, więc sam wiesz...

Sam kiedyś grałem na moltenie... i tam trzeba stosować poradniki z forum moletna, bo kiedyś próbowałem wziasc drzewko talentow i rotacje z pewnego filmiku dotyczacego huntera na patchu 4.3.4 (był to poradnik z globala) no i nawet polowy wczesniejszego dpsu nie robilem.