Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik plemion - zakup legalny.

Anderhiler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może kiedy Plemiona umożliwią wreszcie zakup legalnego i oryginalnego serwera lub serwerów za pieniądze zamiast robienia go samemu albo ściąganie piratów? Kiedyś napisałem do Supportu z pytaniem o to i napisali, że natenczas nie planują wynajmowania serwerów. Nie wiem dlaczego nie chcą. Zarobiliby dużo pieniędzy, ponieważ popyt jest na to spory, a tak to gracze będą robić sami i Plemiona nic nie zarobią. Miejmy tylko nadzieję, że wraz z rozwojem Tribal Wars 2, zajęci i skoncentrowani na TW2 twórcy zaczną sprzedawać silniki do części pierwszej.

Opublikowano

Kiedyś też o tym myślałem, to by była fajna sprawa :)

Ekipy mogły by np. trenować swoje manewry, ćwiczyć nowe taktyki na spokojnie, bez presji itd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mały odkop, jeżeli już by się tak stało, że udostępnią silnik nie będzie on sprzedawany za małą sumę, nie będzie pewnie też możliwości edycji plików, zero dodawania nowości i zero usuwania jakichkolwiek linijek ;D

Opublikowano

Pomyśl na logike plemiona nie zmierzają w tym temacie by udostępnić swoje pliki .. I raczej nigdy nie bd takiej możliwości pręcej neta nam zablokują niż udostępnią .

graphic.png

76561198162331360.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...