Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życzenia Świąteczne od [T-S-A] :)

Saur0n200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a skad stroj mikolaja

Moj tata kiedys kupil, i jak bylem maly przychodzil w takim stroju :) stroj zostal, wiec go zalozylem na potrzeby tego nagrania ;)

Opublikowano

Trochę podjebane od faji ^^

Faja zrobił to amatorsko, sarłon to najlepszy youtuber (w T-S-A chyba...).

Opublikowano

Czy mi się zdaje, czy tam mnie nie słychać?

Nie nie słychać :PTak sobie myślałem "Czy ja słyszę krzyczącą 8 latke?" Potem uświadomiłem sobie że @jugens22 nie jest w TSA i musiało mi się wydawać ;)   Również wesołych świąt :)

Opublikowano

Podpierniczone od "fajki", c*****e, pozdrawiam.

Kolega, by się hamował trochę i zachował taką opinię dla siebie, pozdrawiam.

Opublikowano

Kolega, by się hamował trochę i zachował taką opinię dla siebie, pozdrawiam.

Nie mogę wyrazić swojej opinii? W takim razie po co to tu wstawili, mogli to zachować dla siebie. 6664614173387821274913.png

Opublikowano

Nie może wyrazić opinii ?

Zajebane od fajki, zero własnego pomysłu. 

Oryginalny wierszyk, lepsze życzenia klanu. Z 2 strony, czego się spodziewałeś po sauronie?

Opublikowano

Nie może wyrazić opinii ?

Zajebane od fajki, zero własnego pomysłu. 

Skoro jesteś taki mądry od niego to czemu nie nagrasz wraz ze swoim klanem czegoś podobnego? I nic nie jest zgapione od Fai, bo wcześniej do Saur0n nagrywał + dodatkowo każdy może takie coś nagrać.

Czekamy na Twój materiał.

Opublikowano

Skoro jesteś taki mądry od niego to czemu nie nagrasz wraz ze swoim klanem czegoś podobnego? I nic nie jest zgapione od Fai, bo wcześniej do Saur0n nagrywał + dodatkowo każdy może takie coś nagrać.

Czekamy na Twój materiał.

Bo nie chcę robić z siebie idiotę, czyt.sauron, chyba już wystarczająco z niego z siebie zrobił.

Wcześniej nagrywał ? Wątpię, może chociaż nie miałby od kogo pomysłu zajebać. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Bo nie chcę robić z siebie idiotę, czyt.sauron, chyba już wystarczająco z niego z siebie zrobił.

Wcześniej nagrywał ? Wątpię, może chociaż nie miałby od kogo pomysłu zajebać. 

Słuchaj facet, nie zajmujesz się tym na codzień, nie wiesz z czym to się je i ile czasu trwa zmontowanie filmu, film został nagrany przed tym zanim Faja wrzucił swoje "coś", więc wypraszam sobie takie teksty.

Przysłowiowy dupek zawsze się znajdzie, który widzi tylko efekt końcowy, a to, że twórca pakuje dużo swojego czasu w nagranie i obrobienie tych filmów + zrobienie wszystkiego by wyszło dobrze to nie patrzysz, bo zrobiłbyś lepiej.

Liczba widzów: 5878 - zdobądź więcej, zrób więcej wyświetleń niż 2 mln prawie 300 tysięcy, jestem na YT od samego jego początku, i takich ludzi jak ty spotkałem mnóstwo, którzy mocni są tylko w gębie a sami nic normalnego stworzyć niepotrafią, a to - że są to życzenia a nie wyzwiska (bo tak chyba to przyjąłeś) to już chyba nie patrzysz, bo lepiej jest hejtować :D

Opublikowano

Ja nielubię się klócić, ale coś człowieka trafia jak twoją ciężką prace ocenia jakiś (sry za wyrażenie) dupek który nie jest w temacie a sam wie "niby" lepiej :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...