Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro - licytacja

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 
Wystawiłem dzisiaj po raz pierwszy przedmiot na allegro gdzie formą aukcji jest licytacja. 

Moje pytanie brzmi tak. 

Czy jeśli oferta maksymalna dana przez użytkownika X po zakończeniu czasu licytacji wygra a mi ta cena się nie będzie podobała czy mogę zrezygnować z sprzedania owego przedmiotu ? 

Dla niekumatych przykład:

Cena minimalna 400 zł 

Kowalski daje 450 zł, czas aukcji się kończy, Kowalski wygrywa. 

Oferta złożona przez Kowalskiego nie podoba mi się, czy mogę zrezygnować z sprzedaży tego przedmiotu ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Witam. 

Wystawiłem dzisiaj po raz pierwszy przedmiot na allegro gdzie formą aukcji jest licytacja. 

Moje pytanie brzmi tak. 

Czy jeśli oferta maksymalna dana przez użytkownika X po zakończeniu czasu licytacji wygra a mi ta cena się nie będzie podobała czy mogę zrezygnować z sprzedania owego przedmiotu ? 

Dla niekumatych przykład:

Cena minimalna 400 zł 

Kowalski daje 450 zł, czas aukcji się kończy, Kowalski wygrywa. 

Oferta złożona przez Kowalskiego nie podoba mi się, czy mogę zrezygnować z sprzedaży tego przedmiotu ?

Jak Ci się nie podoba oferta kowalskiego to nie nie możesz zrezygnować. Ustaw Cene minimalną taką jaka Ci będzie odpowiadać. Ale zwykle jak kupującego interesuje przedmiot i licytacja się rozwinie to może dojść do dobrej transakcji.

Opublikowano

Od nie dawna wprowadzono możliwość zamykania swojej aukcji.

Lub wkrecasz iż towar został skradziony/zepsuty.

I tyle, lub minimalna cena jeśli tego nie osiągną nie sprzedaje im.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...