Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd "Zbyt mało miejsca na dysku"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego działu zwracam się z prośbą o pomoc ze sklepem google play  w tablecie mytab q-premium  możliwe że popularny błąd otóż tak jak w temacie problem pojawia sie gdy chce zainstalowac aplikacje battle.net moblle authentatico ktora wazy zaledwie 811 kb i mnie to zdziwilo ze wywala blad dodam ze kiedys mialem identyczny tyle ze brak w pamieci zewnetrznej i pomoglo odinstalowanie aktualizacji google play i wyczyszczenie danych oraz pamiec podreczna natomiast tutaj nie działa nadal wywala ten błąd i dlatego niewiem co robić w pamieci zewnetrznej mam 340mb zajetych i 640 mb wolnych na karcie wbudowanej mam 4gb ogolnie z czego 1,34 gb wolnych a nie posiadam karty zewnetrznej micro sd lub innej i z mysla ze pomoze robilem jeszcze wipe dalvik cache bez skutku a niechce robic calkowicie factory reset gdyz mam tam pare gier ktore przechodze i niechce tracic wszystkiego jeszcze w lucky patcherze patrzylem opcje z plikami odex zeby zachowac wiecej w pamieci wewnetrznej miejsca i jeszcze dodam że błąd zauważyłem jak przy odinstalowawywaniu assasins creed pirate menedzer plikow pytal mnie czy usunac dane i to zrobilem i potem chcialem zainstalowac co kolwiek ta aplikacje co nie wazy 1mb i nie działa z przegladarki cm browser wywala mi ze brak miejsca nie mozna zainstalowac aplikacji sklep google play zwolnich troche miejsca sprobuj ponownie jak mam duzo miejsca.... Bardzo proszę o pomoc być może to mały błąd a tyle problemów lub ktoś miał taki i wie jak rozwiązać btw. roota mam i zadne przywracanie ustawien fabrycznych nie wchodzi w gre Za kazda mozliwa odpowiedz nagrodze like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...