Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grami rankingowymi!

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie gry? rankingowe czy normale? looknij na historie gier, nick Feristos. eune

Rankingowe. Tylko rankedy wpływają na Twoje MMR. Jeśli za dużo ich przegrasz to MMR Ci spadnie. Jeśli przegrasz odpowiednio dużo rankedów na 0 lp to spadniesz do brązu.

Odkrywca
Opublikowano

Oczywiście, że rankedy. 
Gdy zaczniesz więcej wygrywać rankedów, to Twoje mmr się zwiększy i będziesz dostawał np. 24LP za wygraną a -14 za przegraną. 
Jak będziesz przegrywał, to system będzie myślał, że nie nadajesz się do tej ligi i będzie próbował Cię z niej wywalić odejmując Ci więcej lp za przegraną.

Opublikowano

No jak wygrywać jak afki są same w teamie :/ albo ci taki koleś wyskoczy który przyjdzie na twoją linie i nafeeduje... sam jak gram i w przeciwnym teamie jest jakis feeder to nawet go nie tykam...

Opublikowano

No jak wygrywać jak afki są same w teamie :/ albo ci taki koleś wyskoczy który przyjdzie na twoją linie i nafeeduje... sam jak gram i w przeciwnym teamie jest jakis feeder to nawet go nie tykam...

Jeżeli w danej dywizji jest dużo trolli i afkerów to działa to na twoją korzyść. Jeżeli grasz ponad dywizje, to powinieneś wygrywać większość meczy i wyjść z niej bardzo szybko.

Opublikowano

nie znam brozna lub silvera który by powiedział, że ma cały czas dobry team :D

Koleś każdy ma noobów w teamie każdy na goldzie w platynie na diamencie ja, np. jak nie wygram sobie gry (nie wyccaruje) to rzadko ktoś zrobi to za mnie :)

Ty i tylko ty musisz carrować nie licz na team :)

ps. mam nadzieje ze mnie zrozumiales moge sie mylic w pismie pozno juz DOBRANOC :D

Opublikowano

Posiadasz b. niskie MMR. Polecam strone op.gg do sprawdzania na bierząco swojego aktualnego MMR. Wygraj 4-6 meczy z rzędu i MMR wzrośnie na poziom danej dywizji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...