Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Wyszukiwanie serwerów.

MatrixXHardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,otóż nie potrafię wytrzymać na serwerze od GA i AT ze względu na administracje postanowiłem pobrać patcha 1.6/1.7 (oczywiście nie nazwe tego piractwem bo skąd ja wezme wam patcha 1.6/1.7 w sklepie?)Gdy zainstalowałem wyszukiwarka serwerów mi nie działa a dodałem sobie 1 serwer od SL gdzie admin też nic nie robi chciałbym pograć na innych serwerach.Teraz tylko pozostaje pytanie JAK NAPRAWIĆ TĄ WYSZUKIWARKE!?

Opublikowano

Masz cracka pod wersje? Sciagnij innego cracka pod ta wersje

I tak zaraz poleci do kosza -.-

Wyślij mi takiego co działa.

Czemu niby by miało polecieć do kosza?Skoro ktoś tak mądry wymyślił że pobieranie patcha do oryginała CoD4 to piractwo to się ta osoba myli bo nigdzie nie widze tego w sklepach więc do kosza nie pójdzie.

Opublikowano

Wyślij mi takiego co działa.

Czemu niby by miało polecieć do kosza?Skoro ktoś tak mądry wymyślił że pobieranie patcha do oryginała CoD4 to piractwo to się ta osoba myli bo nigdzie nie widze tego w sklepach więc do kosza nie pójdzie.

Bo potrzeba cracka i samo to slowo uz ich boli -.- Choc czasami nie da sie uniknac tego slowa z zaistnialej sytuacji.

Dobra masz MW1/2/3/4 ?

Opublikowano

Bo potrzeba cracka i samo to slowo uz ich boli -.- Choc czasami nie da sie uniknac tego slowa z zaistnialej sytuacji.

Dobra masz MW1/2/3/4 ?

MW1 (przecież jest w tym dziale i zapytam skąd ty wziałem MW4?!)

Opublikowano

MW1 (przecież jest w tym dziale i zapytam skąd ty wziałem MW4?!)

Z tym powinno chodzic :)

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_4.shtml

Pomylilem cod4:mw

ehh znow pomylilem linki ;x czekajc chwile znajde :/

@Edit nie mysle dobrze podalem linki ;x

Opublikowano

Z tym powinno chodzic :)

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_4.shtml

Pomylilem cod4:mw

ehh znow pomylilem linki ;x czekajc chwile znajde :/

@Edit nie mysle dobrze podalem linki ;x

Jakby co podaj mi link od razu do pobrania.

Opublikowano

Jakby co podaj mi link od razu do pobrania.

No nie rozwalaj ludzi na lopatki -.-. Moze jeszcze mam wejsc na TeamVievera i zrobic to za Ciebie?

Odinstaluj to co masz na kompie i zainstaluj czystego. Pozniej istaluj patche kazde po kolei... Klikasz w patch 1.0 english pozniej 1.3/1.4/1.6/1.7. Cracka wrzucasz tylko tego ostatniego czyli 1.7. Na koncu spolszczasz sobie lecz po spolszczeniu nadal muci byc crack ten 1.7

Opublikowano

No nie rozwalaj ludzi na lopatki -.-. Moze jeszcze mam wejsc na TeamVievera i zrobic to za Ciebie?

Odinstaluj to co masz na kompie i zainstaluj czystego. Pozniej istaluj patche kazde po kolei... Klikasz w patch 1.0 english pozniej 1.3/1.4/1.6/1.7. Cracka wrzucasz tylko tego ostatniego czyli 1.7. Na koncu spolszczasz sobie lecz po spolszczeniu nadal muci byc crack ten 1.7

Tak mam Call of Duty 4 "GAME OF THE YEAR EDITION" gdzie oczywiście mam od razu wersje 1.6 i mam wiedzieć że mam teraz od nowa zainstalować Coda po czym instalować wszystkie patche jakie są dostępne w internetach?

Opublikowano

Tak mam Call of Duty 4 "GAME OF THE YEAR EDITION" gdzie oczywiście mam od razu wersje 1.6 i mam wiedzieć że mam teraz od nowa zainstalować Coda po czym instalować wszystkie patche jakie są dostępne w internetach?

Powinienes jeszcze sciagnac ten obraz gry ktory jest tam do DL bo pozniej moga byc nieprawidlowosci np takie jak niedzialajaca wyszukiwarka.

Nieee jak masz juz 1.6 to sciagnij patcha 1.7 czy to tak ciezko zrozumiec?

Sciagnij patcha 1.7

http://www.fileplanet.com/188575/180000/fileinfo/Call-of-Duty-4:-Modern-Warfare---v1.6-to-v1.7-Patch

Nastepnie sciagnij cracka

http://dl.gamecopyworld.eu/?c=839925&d=2008&f=Call_of_Duty_Modern_Warfare_1.7.NoDVD.tPORt!rar

Klikasz game fixes-->patch 1.7-->zjedzie Ci nizej do downloadu i jako 1 na tej stronie bedziesz mial DL, klikasz na dyskietke robisz adf.ly i sicagasz z mirrora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...