Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ten Nervarien wyprawia? WTF?

PLBachusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

włączyłem usłyszałem >> co się stanelo << i wyłączyłem nie obchodzi mnie ten brudas co nie umie umyć włosów

Opublikowano

macie filmik 5min, takich filmikow 10, co daje 50min faili jego i nie tylko... gosc robi streamy kilkugodzinne... jak ktos sie wzial za to kilka miesiecy temu (nie pamietam kiedy zrobil ten challenge ze chall10days) to widac ile faili zostalo uwiecznionych. kosmicznie malo. co prawda drugie tyle jest pewnie poza filmami, ale tego nikt nie przeskoczy. nawet w lcs-ach padaja podczas farmienia jungli.

Opublikowano

co to za gówno przestan sie na sile promowac bo robisz gówno a nie filmy pozdrawiam 

Ten pan prawie pod kazdym tematem wypowiada się w sposób wulgarny. Zatem mam do ciebie kolego pytanie. Czy ciebie w domu biją i dlatego wyżywasz się pod tematami na forum, pisząc wyzwiska w kierunku innych?

Opublikowano

Mógłbyś nie płakać?

mozesz spierdalac ? to sa k***a filmiki które maja ponad 6mc film jest dlugi w c**j zakladasz 93456342549754267536324 postów próbujac promowac swój gówno czanell...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ale i tak ma sporą popularność.. nic nie zrobisz.. póki komus nie zechce sie wejsc na twitcha i pokazac troche swiezosci, ner bedzie na topie nadal ;D

MeYf0tS.gif

Opublikowano

macie filmik 5min, takich filmikow 10, co daje 50min faili jego i nie tylko... gosc robi streamy kilkugodzinne... jak ktos sie wzial za to kilka miesiecy temu (nie pamietam kiedy zrobil ten challenge ze chall10days) to widac ile faili zostalo uwiecznionych. kosmicznie malo. co prawda drugie tyle jest pewnie poza filmami, ale tego nikt nie przeskoczy. nawet w lcs-ach padaja podczas farmienia jungli.

Przypomniał mi się Hai ,jak gromp go zabił jak grał lissandrą ,a grompowi zostało 10 hp hahahahaha

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...