Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-8 ;C

Gość Pobieram22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe wiem jak wy ale ja sie boje tego ja wbje is 3 i bede musial zbierac na is 8, przeciez to najwieksze gowno wszedzie mozna go przebic. Co mi radzicie zbierac expa i kase na is 7 i kupic jakos zloto przez co wymienic na wolne dośw. czy kupic tą 8

Opublikowano

Trzeba go przejść, ale nie wspominam go tak źle jak np. 212a czy T-34-2. Ma swoje wady, ale mobilność i działko są ok.

Opublikowano

No niewiem is7 kosztuje 6.1kkk nie wiem czy beda znizki narazie jest 15 % ale nie wiadomo czy bedzie w przyszlosci tez

@Edit

Kurde chyba wszystkie czolgi na 9 tierze sa dobre a tego ruskiego isa 8 musieli tak spieprzyc przeciez to jest czolg ciezki i jest blisko X tieru powinien miec chyba lepszy pancerz

Opublikowano

Ten czołg jest genialny, tylko trzeba wiedzieć jak zagrać.Is7 według mnie to złom, 100x bardziej wolałem isa8

xD

IS-7 to genialny czołg, a IS-8 przeciętny.

Nie kątuj się IS-8 i graj Nim ostrożnie na Xt, a na IXt graj agresywnie.

Opublikowano

xD

IS-7 to genialny czołg, a IS-8 przeciętny.

Nie kątuj się IS-8 i graj Nim ostrożnie na Xt, a na IXt graj agresywnie.

dzieki bede wiedzial na przyszlosc, a is 3 jak grac ?

Opublikowano

dzieki bede wiedzial na przyszlosc, a is 3 jak grac ?

VIIIt, agresywnie ciągle do przodu. IXt to samo, lecz nie pchaj się sam na E 75, VK'ki. Xt ostrożnie.

Opublikowano

Ciekawe kto z udzielajacych sie tutaj gral tym czolgiem, przeszedlem go spokojnie, milo go wspominam bo jesli ktos nie potrafi grac to bedzie marudzil na kazdy czolg. Pograsz nim to zobaczysz ze jest swietna IX.

graphic.png

Opublikowano

ok dzieki all za konwersacje i swoje zdanie temat do

/close ;)

Opublikowano

Ciekawe kto z udzielajacych sie tutaj gral tym czolgiem, przeszedlem go spokojnie, milo go wspominam bo jesli ktos nie potrafi grac to bedzie marudzil na kazdy czolg. Pograsz nim to zobaczysz ze jest swietna IX.

Grałem z nim, ale świetnym IXt nie jest. Jest masa lepszych typu E 75, patton etc.

Opublikowano

Grałem z nim, ale świetnym IXt nie jest. Jest masa lepszych typu E 75, patton etc.

Swietnym, nie najlepszym i to ze grales z nim to nie znaczy ze ten ktos wykorzystywal jego atuty :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...