Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked --> Global ELITE

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka range dostane?

post-1223467-0-62944500-1419186111_thumb.jpg

na mirejżu byly jakies goldy2-3 :_:

post-1223467-0-00429700-1419186116_thumb.jpg

post-1223467-0-83851900-1419267129_thumb.jpg

post-1223467-0-95448900-1419271450_thumb.jpg

JAKA RANGA BEDZIE? C*****A? CZY Z*******A?

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Jeśli dobiera Ci do gry Silvery jak sam widzisz , to będziesz miał silver ;)

1 ranked? to ma mi dobrac GLOBAL ELITE xD ? w drugim rankedzie gralem na goldy2-3-4 :)

BTW.

Nie przegram zadnego rankeda :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Teraz trochę pojebali w tym csie. Kiedyś było tak że nawet mogło wyrzucić od razu do orzełka po 10 grach, a teraz to only silver 1 może jakaś 2 lub 3 ;d

Legenda
Opublikowano

Umieści Cie pewnie w goldzie 3/4, ponieważ jak wyszedłeś z silvera to zatrzymałeś się na goldach.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Teraz trochę pojebali w tym csie. Kiedyś było tak że nawet mogło wyrzucić od razu do orzełka po 10 grach, a teraz to only silver 1 może jakaś 2 lub 3 ;d

Mi dało Silvera chyba elite ( 5 ranga od silver I )

Opublikowano

Nie mówie że zawsze bo są wyjątki jak nawet w tym goldzie wsadza, ale kiedyś było zdecydowanie łatwiej o lepszą range po tych 10 wygranych mixach

Opublikowano

Nie mówie że zawsze bo są wyjątki jak nawet w tym goldzie wsadza, ale kiedyś było zdecydowanie łatwiej o lepszą range po tych 10 wygranych mixach

jest tak samo lol

IQpyWN8.png

Opublikowano

Nie nie jest lol... większośc graczy kiedyś była od razu w silverach 6 albo w goldach, a teraz same silvery 1 lub 2.Mozliwe ze to po prostu przez to ze jakies gimby lub dzieci wyrywaja sie do komputerow i kupuja takie gry ale jakos nie wydaje mi sie zeby teraz z tych "majnkraftów" i "lolów" dzieci wyrywały się nagle do csa

Opublikowano

Coo? Ja wygralem 10,5 lose i 1 draw.Rezultat-silver 4

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Wypowiadaja sie tu specjaliscie ktorzy gowno wiedza i opieraja sie na czyms, co ktos im powiedzial..

Ja wygralem 10/10 zazwyczaj 1, czasami 2 i wrzucilo do orla, jak ktos bedzie robil co mecz 30+ fragow to orzel z laurami bedzie. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...