Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile ważą patche do AC U

Kacperczok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy co dodają nowego. Jeżeli to jest sporo nowości to więcej - ok. 50 MB.

Takie jedno pytanko, dla pewności: pomyliłeś działy?

@Kacperczok Co do tematu: Patche ważą od kilkuset megabajtów do kilku gigabajtów - już ten w dniu premiery miał jeśli dobrze pamiętam 900 MB(a nie dodawał nic, tylko łatał bugi). Było ich dotychczas 4, z którego ostatni miał imponującą wielkość 5,5 GB:

343481419193335699239.png

Oprócz tego to screen z wersji na PC, ten patch na konsolach podobno waży 6,7 GB. Podsumowując: będziesz musiał pobrać jakieś 10 gigabajtów.

Opublikowano

Takie jedno pytanko, dla pewności: pomyliłeś działy?

@Kacperczok Co do tematu: Patche ważą od kilkuset megabajtów do kilku gigabajtów - już ten w dniu premiery miał jeśli dobrze pamiętam 900 MB(a nie dodawał nic, tylko łatał bugi). Było ich dotychczas 4, z którego ostatni miał imponującą wielkość 5,5 GB:

343481419193335699239.png

Oprócz tego to screen z wersji na PC, ten patch na konsolach podobno waży 6,7 GB. Podsumowując: będziesz musiał pobrać jakieś 10 gigabajtów.

Zapomniałem dopisać paru cyferek.

Szczerze to zauważyłem jak sam posiadam PS3 to tam patche są podzielone, jak miałem Revelations to mi się równie pobierało na starcie gry - czasem 50, a czasem 5000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...