Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o usunięcie konta z MPCforum

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce abyście usunęli mi konto na mpcforum tak o  :) jest taka możliwość lub samemu to zrobić ?C:

Opublikowano

Napiszę Ci coś w tajemnicy:

Dla nich odszukanie kogoś po usuniętym koncie jest jak otworzenie spoilera

Polecam Ci nie usuwać konta. Szkoda zużytego czasu. 

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Niestety sprawa juz jest na policji, jeśli sam sie zglosisz moze dostaniesz nizszy wyrok.

W internecie jak w przyrodzie- nic nie ginie, tylko zmienia wlasciciela.

Opublikowano

Niestety sprawa juz jest na policji, jeśli sam sie zglosisz moze dostaniesz nizszy wyrok.

http://www.mpcforum.pl/topic/1337279-remix-nauczyciel-od-geografi/

Beka z typa niestety ale prawdopodbnie pójdziesz do poprawczaka :/

Odpuśćcie już chłopakowi, bo pewnie zrozpaczony drzwi dechami zabija. Było to głupie ale jest to niska szkodliwość czynu za którą, nic mu nie grozi. 

Jeżeli chcesz usunąć konto pisz do głównych administratorów. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Odpuśćcie już chłopakowi, bo pewnie zrozpaczony drzwi dechami zabija. Było to głupie ale jest to niska szkodliwość czynu za którą, nic mu nie grozi. 

Jeżeli chcesz usunąć konto pisz do głównych administratorów. 

Ja także myślę, iż to niska szkodliwość, lecz nie, że nic nie grozi. Zapewne to będzie grzywna i... zapisek w papierach na całe życie. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

ahah nic mu nie grozi chłopie to jest net tutaj nie ma czegoś takiego jak kara to nie ty zrobiłeś film i tyle nie daj się wciągnąć pisz pw pomogę ci miałem takie coś za użycie kogoś w filmiku  i nic nie zrobili 

http://www.mpcforum.pl/topic/1337279-remix-nauczyciel-od-geografi/

Beka z typa niestety ale prawdopodbnie pójdziesz do poprawczaka :/

chyba ty idioto poczytaj prawne arty 

on tylko udostępnił film ale nie nagrywał więc nic nie grozi mu :)

like kto myśli że on dostanie jakąś kare hahahah :) 

Opublikowano

ahah nic mu nie grozi chłopie to jest net tutaj nie ma czegoś takiego jak kara to nie ty zrobiłeś film i tyle nie daj się wciągnąć pisz pw pomogę ci miałem takie coś za użycie kogoś w filmiku  i nic nie zrobili 

chyba ty idioto poczytaj prawne arty 

on tylko udostępnił film ale nie nagrywał więc nic nie grozi mu :)

A może Ty poczytasz? Jak już napisałem: "Przestępstwo zniesławienia podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jeżeli jednak sprawca dopuści się pomówienia za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Jednak jest to osoba nieletnia, więc zapewne będą patrzeć w innych kategoriach."

Nie nagrywał? Na pewno? Skąd wiesz? A w ogóle to za co jest poważniejsza kara: za samo posiadanie obrażającego nagrania, czy może udostępnienie go milionom?

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

A może Ty poczytasz? Jak już napisałem: "Przestępstwo zniesławienia podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Jeżeli jednak sprawca dopuści się pomówienia za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Jednak jest to osoba nieletnia, więc zapewne będą patrzeć w innych kategoriach."

Nie nagrywał? Na pewno? Skąd wiesz? A w ogóle to za co jest poważniejsza kara: za samo posiadanie obrażającego nagrania, czy może udostępnienie go milionom?

raz że udostępnił film to jest co najwyżej dostanie niebieską kartę jak jest nie letni jeśli jest pełnoletni to 50-100zł mandatu i tyle ale i tak za takie coś policja się nie bierze :*

każdy może udostępnić video bo to jest nett jeśli ktoś nagral i wstawił większe procedury z tego wyjdą :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...