Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Płatność

oskarmargatis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupic sobie dzisiaj kose przelałem sobie na steam 50 euro po czym steam mi zablokował rynek na 5 dni ;-;.  

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:

• Twój Portfel Steam został zasilony funduszami przy pomocy niezweryfikowanej karty kredytowej, która ostatnio była często używana. Możesz spróbować dokonać weryfikacji tych funduszy teraz lub poczekać aż ograniczenie zostanie zniesione automatycznie.

UWAGA: weryfikacja funduszy może nie działać w przypadku pewnych banków i kard kredytowych. W przypadku niemożności dokonania samodzielnej weryfikacji karty należy poczekać aż metoda płatności zostanie zweryfikowane przez Steam. Pomoc techniczna Steam nie może pokryć ani zmienić opłat weryfikacyjnych i nie może usunąć tego ograniczenia. Więcej informacji...

Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 26.12.2014 18:28:07.
gdy chce  ,,dokonać weryfikacji tych funduszy teraz,,  wyskakuje 
Aby zweryfikować twoją kartę kredytową, musimy dokonać na niej dwóch małych obciążeń (blokad). Obciążenia te nie są płatnościami i nie zmienią jej obecnego stanu weryfikacji ani nie kosztują żadnych pieniędzy. Obciążenia wygasną automatycznie, ale czas ich wygaśnięcia jest zależny od twojego banku.

Po dokonaniu autoryzacji na twojej karcie kredytowej musisz zalogować się na konto online przypisane do twojej karty kredytowej i znaleźć dwa małe obciążenia w sekcji „dokonane transakcje” lub „oczekujące transakcje”. Mogą się one pojawić w ciągu dnia lub dwóch w zależności od twojego banku. Gdy autoryzacje już się pojawią, powróć do procesu weryfikacji i podaj kwoty obciążeń.

Kliknij na poniższy przycisk, aby dokonać te dwa małe obciążenia tymczasowe i rozpocząć proces weryfikacji.

Klikam ROZOPCZNIJ WERYFIKACJE I Twój bank odrzucił jedną lub obie próby obciążenia. Jeśli rozwiążesz ten problem ze swoim bankiem, możesz spróbować ponownie.      
Co mam zrobic ? to wina banku ? Od  razu napisze ze rynek itp mam odblokowane juz kupowałem  i sprzedawałem portfel tez luz doładowywałem
 Robie to przelewem w banku WBK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...