Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

DarkSavior20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem mam pytanie, wcześniej miałem laptopa który łączył się z routerem bez przewodowo i było wszystko ok natomiast teraz gdy mam nowy PC i podłączam sie pomocą kabla( kabel od routera ) to czasami mi przerywa w grze (ping nie wzrasta czasami jest to poprostu zwiecha i czasami wyswietla komunikat "attemting to recconect") Co może być tego przyczyną ? Internet 6 mb wczesniej nic mi sie takiego nie działo

Opublikowano

Wątpie żeby to była wina riotu bo wszystkim działa ok, a kabel się nie odłącza...

I wiem ze przyczyny moga byc rozne a wiec prosze nie nabijac sobie postow jak pan up

Opublikowano

I wiem ze przyczyny moga byc rozne a wiec prosze nie nabijac sobie postow jak pan up

Nie tak agresywnie xD

Może masz zryte wejście i kabel nie styka.

Masz tak tylko w lolu, czy ogólnie internet się odłącza? 

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Pewnie coś od super, najlepszej firmy która się zwie ,,Riot"

Popatrz przy każdym lagu internetu [W lidze] na cmd i wpisz "ping Twoje IP"

Jak będzie skakało to spróbuj repair'a ligi.

Jeżeli nie skacze ping na cmd to jest wina ligi, nie internetu. Nic z tym nie zrobisz.

Też tak miałem na starym laptopie i po 2 tygodniach się poprawiło, po prostu zrób sobie przerwę od gry.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...