Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Alternatywa dla serwera globalnego

jaco121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was prośbe , czy istnieje jakiś prywatny serwer Warrock (taki Old school) no wiecie , bez tych nowych chorych broni itp

Bo widzę że teraz z Globala zrobił się PayToWin a szkoda,To nie ta sama gra jak choćby z 2008 roku gdzie najlepszą bronią był famas,mp7 no i może g36

A gdy teraz widze te nowe bronie to odechciewa się grać ,

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma takiego serwera, obecnie jest tylko jeden działający Montana. Ale są te bronie nowe itp... Ale jest jeden plus. Nie trzeba wydawać na nim realnej kasy. Masz wszystko za free.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Montana mi nie działa ;/ ,,Aplikacja nie została poprawnie uruchomiona 0xc00005" więc lipa

Dodam że mam net framework 4.5.2

a tak wygląda włączaniepost-116487-0-81799300-1419181892_thumb.pngpost-116487-0-43833200-1419181904_thumb.png

Opublikowano

Dużo osób na po ostatnim patchu problemy.

Mi pomogło to:

1.Wchodzisz w Panel Sterowania 

2.Wyszukaj w pasku: System

2.  702381418982807845087.png

3. 259791418982807845087.png

Dodaj:

Montana>System>WarRock

Zastosuj i okej wink.png

320551442138510845087.png
Opublikowano

Dziękuje Ślicznie , teraz wszystko działa

Choć serwera nie polecam , Dużo bugów(przechodzenie przez sniany) i ogólny chaos ( jak na globalu) spowodowany przez te nowe bronie

Opublikowano

Dziękuje Ślicznie , teraz wszystko działa

Choć serwera nie polecam , Dużo bugów(przechodzenie przez sniany) i ogólny chaos ( jak na globalu) spowodowany przez te nowe bronie

Kilka dni temu wprowadziliśmy nowego klienta gry, a co było tego następstwem - nową strukturę połączeń peer2server. Cały czas pracujemy nad poprawkami mającymi na celu wyeliminowanie wszelkich błędów.

Opublikowano

Apropos tematu... sam chętnie wróciłbym to tych starych czasów, gdzie tak jak piszesz najlepszy był famas i mp7. Był już serwer CocaineWars lecz upadł bo zbyt mało ludzi na nim grało. I ubolewam nad tym że ludzie lubią te bronie które psują klimat WarRocka... Nie mówię że to źle czy coś ale po prostu ja widzę że Nexon próbuje z WarRocka zrobić nieudaną kopię CombatArmsa z którego już wzięli kilka broni, i nawet interfejs jest podobny. A wracając to może kiedyś znów powstanie taki privServer chapter1 na którym chętnie bym zagrał.

@Edit Nie wiem czy pamiętacie jak jeszcze GamersFirst miało WarRocka to każdy narzekał (czasem ja nawet) ze jest do bani bo hackerzy itp. I każdy czekał na Nexona a teraz to samo albo nawet gorzej. Tak szczerze mówiąc to wolałbym żeby G1 wróciło :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja grałem za czasów chaptera 1 jakoś 2006 rok, potem chapter 2 i początki 3. Kiedy Nexon przejmował ja już nie grałem od paru miesięcy. Teraz wracam i widzę, że wszystko się zmieniło, mniej hackerów, ale za dużo się zmieniło.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jak by nie patrzeć, to od chaptera 1 zmienili wszystko za wyjątkiem map i nazwy xD

Opublikowano

Ano dużo tego się zmieniło eh... a gra po tylu latach znowu jest fajna :D

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ano dużo tego się zmieniło eh... a gra po tylu latach znowu jest fajna :D

Co prawda, to prawda... Gra w ciągu kilku lat zmieniła się po prostu nie do poznania. Jednakowoż, niestety wszyscy musimy pogodzić się z tym, iż nic nigdy nie będzie idealne. Co mam przez to na myśli? W ostatnim czasie zaobserwowałem, że zaczyna wracać "moda" na pisanie cheat'ów do WR'a. <_<

Tak na marginesie, skoro już o cheat'ach wspomniałem... Wraz z ToXiiC'iem realizujemy pewien projekt. Jaki i co on ma na celu? Dowiecie się już niebawem. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...