Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniałem hasła do maila (kradzież konta)

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapomniałem hasła do pierwszego maila napisałem ticketa do riotu że mam maila ale nie mam do niego hasła i od 3 lat używam innego. Konto było zakładane w 2010 roku czy riot mi odpuści i da na ten który używam najdłużej? 

Opublikowano

Riot zwraca hasło,konto bądź cokolwiek tam Ci jeszcze może przydarzyć z kontem tylko na E-mail pierwotny (na ten który było rejestrowane konto). A z czym konkretnie masz problem ? Bo widzę, że masz pełny dostęp do konta i masz na nowym E-mailu wiec ja nie widzę żadnego problemu ? :P

Opublikowano

Riot zwraca hasło,konto bądź cokolwiek tam Ci jeszcze może przydarzyć z kontem tylko na E-mail pierwotny (na ten który było rejestrowane konto).

Ale to było jakieś 4 lata temu nie mam tak dobrej pamięci.

Opublikowano

Ale to było jakieś 4 lata temu nie mam tak dobrej pamięci.

Ich to nic nie obchodzi. Jestem przekonany w 100%, że dostaniesz taką odpowiedź od Rito bo sam miałem pewien problem z E-mailem jak kiedyś kupiłem konto.

Opublikowano

Jeśli zakładałeś konto na x i hackneli Cie to potrzebujesz meila X nie Y ( ten nowszy ) bo inaczej nie odzyskasz.A zmiane hasla to prosta rzecz i jest  robiona za pomocą emaila: Y ( nowszy )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

rito chce maila którego używałeś przy zakładaniu konta jeżeli nie znasz nie oddadzą ci passów

Opublikowano

Musisz znać 1 email przy zakładaniu konta ten z 2010r i podać swoje IP. Tyle wystarczy żeby Ci zmienili na ten nowy

Ale muszę mieć do niego hasło czy tylko znac tego maila?

Opublikowano

Ale muszę mieć do niego hasło czy tylko znac tego maila?

Musisz mieć do E-maila na który założyłeś konto pełny dostęp. Lecz gdy takiego nie masz spróbuj się skontaktować z działem obsługi klienta danej strony na której miałeś takowy E-mail i dokładnie krok po kroku wyjaśnić zaistniałą sytuację po czym wysłać screeny wiadomości do Riotu. Tak było bynajmniej w moim przypadku.

Opublikowano

Co wy prawicie waćpani!

Miałam taką samą sytuację. Jakieś screeny paysafecard (potwierdzeń na maila) lub czego innego z czego kupowałeś rp. Jak mi ukradli konto to nie miałam dostepu do pierwotnego maila i musiałam właśnie dowody w postaci billingów wysyłać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...