Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus? znaczki na kartach przeglądarki

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1167248-0-83089200-1419176681.png

Nie mam pojęcia skąd to się wzięło i jak się tego pozbyć. Skanowałam niejednokrotnie komputer avastem i owszem coś tam się wykrywało to usuwałam ale znaczki nadal się pojawiały. Próbowałam też  adwcleaner i malwarebytes ale znaczki nie znikają :/

Opublikowano

Poważnie to przez tło? :O Nie wpadłabym na to szczególnie, że znaczki pojawiają się po dłuższym korzystaniu z przeglądarki ale już zmieniłam na zwykły motyw, poczekamy zobaczymy

Opublikowano

A jednak to nie przez motyw..po zmianie na standardowy wygląd nadal pojawiają się znaczki

Przy okazji podarowałbym sobie korzystanie z avasta, gorszego antywirusa chyba nie ma

Ważne że jakiś jest, nie chce mi się bawić w lepsze i gorsze antywirusy

Opublikowano

A jednak to nie przez motyw..po zmianie na standardowy wygląd nadal pojawiają się znaczki

Ważne że jakiś jest, nie chce mi się bawić w lepsze i gorsze antywirusy

Według mnie (kogoś kto naprawdę zna się na komputerach) lepiej jest nie mieć antywirusa niż mieć avasta. Ale mniejsza z tym...

Malwarebytes powinno coś wykryć i skasować ewentualnie, napisz czy pomogło.

Opublikowano

"Osoba znająca się na komputerach." - ^^

Wykonaj logi FRST.

@theoo

Też się cieszę. Sprawdź komentarze. Po drugie plakietki "Zaufana osoba" nie dostaje się za twarz. Próbuj coś działać na forum, a potem się wypowiadaj. Widzę cię pierwszy raz, a masz 460 postów. Coś słabo jak na speca. To tyle ode mnie.

Opublikowano

Wykonaj logi FRST.

Cieszę się, że ty jesteś "specem" -_-

I te usługi komputerowe przez internet ^^

Opublikowano

Według mnie (kogoś kto naprawdę zna się na komputerach) lepiej jest nie mieć antywirusa niż mieć avasta. Ale mniejsza z tym...

Malwarebytes powinno coś wykryć i skasować ewentualnie, napisz czy pomogło.

Pisałam już że Malwarebytes nie pomógł, wykrył i usunął jakieś pliki PUP ale znaczki nadal są

Wykonaj logi FRST.

http://www.wklej.eu/index.php?id=fda49b538b

Opublikowano

Cieszę się, że ty jesteś "specem" -_-

I te usługi komputerowe przez internet ^^

Dobrze specu, ale wyjdź. Jeśli mówisz, że jakiś antywirus jest najgorszy "bo tak" to znaczy, że gówno się znasz. Opuść to miejsce.

@Zubga zabrakło addition oraz shortcut.

Opublikowano

nikt nie pytał dlaczego uważam avasta za najgorszego i nie pisałem wywal go "bo tak"

Widzę, że kolega również zajmuje się tą fachową pomocą komputerową przez internet, aż normalnie kiedyś do was napiszę i wszystko nagram ^^

Idę z tego działu bo widzę, że tutaj są o wiele bardziej doświadczone osoby. Przecież wy się w tym gimnazjum informatyki uczycie - rzeczywiście myślę, że możecie już pracować w jakiejś wielkiej korporacji a nie marnować się na forach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...