Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - kontrola piłki

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gram srednim składem z bundesligi za około mln coins. Lecz mam wielki problem z kontrolą piłki, podania wrzutki triki... Czy na to wszystko może mieć wpływ nie kompatybilny pad, którego używam przez emulator? Bo wierzyć się nie chce że biegnąc Reusem dogania mnie każdy jeden obrońca... Podania a zwłasza ich celność przeraza... Macie jak wytłumaczenie na to? 

Opublikowano

Mam dokładnie tak samo jak Ty.. jak widzę te ich podania to aż się rzygać chce.. Najgorszę w tym wszystkim jest to że nawet poklepać się nie da bo ta piłka im tak odskakuje że qs po meczu..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Pad za 30zł, ale to się dzieje róznie, jednego dnia ciskam ich jak chce a następnego już np. potrafią się wywalić o sznurówki od butów -_-

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ale mnie to leczy.... Ja gram padem od ps3 przez emulator ds3 tool i wychodzi mi może jedna akcja na mecz, przyjmowanie podawanie piłki to tragednia, ale za to jak oni klepią .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...